Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Ostatnio kilku moich znajomych zainteresowało sie tym tematem sam nie wiem jak to wygląda na tle Debiana czy Suse także Mandriwa z tego co mi wiadomo rozpoczęła dopracowywanie swego produktu :) ? jakie są wasze opinie
A ja znów (po małym wypadku, nie pytajcie o szczegóły ;]) zainstalowałem PLD, tym razem Th :)
nie no widzę ze Ryszard dał treściwą odpowiedz normalnie na poziomie :P
a ja myślę że Ryszard właściwie ocenił "produkty Mandriwy"
A ja sądzę ze każdy lin jest dobry ale potrzebuje właściwego gatunku userów.
Pozdrawiam
a ja myślę że Ryszard właściwie ocenił "produkty Mandriwy"
Chwała Rysio
Nie miałem czsu pisać na temat Auroxa i Fedory ale samo za siebie tłumaczą fakty
Na początku naszej znajomości Biexi jak widziałem stawiałe niektórym gostkom RH (Fedory jeszcze nie było). Teraz się zakochała w Gentoo, a ja dalej Debian - czyli wypowiedź Ryszarda to sama kwitesencja :)
wiem zauważyłem ze już paru postawiło fedorke i są o niej pozytywne wypowiedzi sam mam już płytkę tylko muszę dysk znaleźć ;-)
Przez długi czas byłem u żytkownikiem klona FC, czyli Auroksa. Podobno można go upgradować do wyższej wersji, mi zawsze po próbach uprradu system padał. Czyli reinstalka co 3 miesiące. Fedory nie instalowałem, bo jakoś ona nie lubi mojego kompa i odmawia instalacji. A FC ma kiepskich developerów , raz po zainstalowaniu pakietu z FC na Auroksie zmieniły mi się uprawnienia do katalogów z ikonkami i nie miałem jużś ikonek.
Ja długi czas miałem RH, przez miesiąc nawet fc3 i musze przyznać że działa to szybko. A słyszałem wiele bardzo pochlebnych opinii o nowej FC7 - ponoć demon szybkości.
Ja długi czas miałem RH, przez miesiąc nawet fc3 i musze przyznać że działa to szybko. A słyszałem wiele bardzo pochlebnych opinii o nowej FC7 - ponoć demon szybkości.
być może ale ja Juz mam swego Demona szybkości nawet mam ich wiecej
1 moje gardło do pićia
2 moja gitara i piec i vockal
3 to co mam między nogami
4 mój komp
5 moja wypłata
6 i wspańiałege Debiana
opcje init to podstawa i.t.d
Mam nadzieje , ŻE po części wyraziłem opińie na ten temat
pozdrawim i naschle
czytelnicy PC World wybrali mandarynę:
http://www.linux.pl/index.php?id=news&show=3910&from=rss
xD
Niedawno tam wygrało ubuntu tak że wszelkie ligi i porównania są mało inforamacjodajne.
Pozdrawiam
nie no PC World jest na pooziomie ;-) a z tą predkocia to fakt widziałem juz jak pracuje ale z środowiskiem gnome :)