Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Mam takie pytanie musialem przeinstalowac system i jak instaluje przez apt-a kilka pakietow naraz nie puszcza mi ich np :
HellGate:~# apt-get install binutils cpp fetchmail flex gcc libarchive-zip-perl libc6-dev libcompress-zlib-perl libdb4.3-dev libpcre3 libpopt-dev linux-kernel-h eaders lynx m4 make ncftp nmap openssl perl perl-modules unzip zip zlib1g-dev au toconf automake1.9 libtool bison autotools-dev g++ Czytanie list pakietĂłw... Gotowe Budowanie drzewa zaleĹźnoĹi... Gotowe ^[[?6cbinutils jest juĹź w najnowszej wersji. cpp jest juĹź w najnowszej wersji. libcompress-zlib-perl jest juĹź w najnowszej wersji. libpcre3 jest juĹź w najnowszej wersji. m4 jest juĹź w najnowszej wersji. make jest juĹź w najnowszej wersji. openssl jest juĹź w najnowszej wersji. perl jest juĹź w najnowszej wersji. perl-modules jest juĹź w najnowszej wersji. unzip jest juĹź w najnowszej wersji. zip jest juĹź w najnowszej wersji. ZostanÄ zainstalowane nastÄpujÄ ce dodatkowe pakiety: g++-4.1 gcc-4.1 libssp0 libstdc++6-4.1-dev Sugerowane pakiety: autoconf2.13 autobook autoconf-archive gnu-standards autoconf-doc automake1.9-doc bison-doc fetchmailconf resolvconf gcc-4.1-doc lib64stdc++6 manpages-dev gcc-doc gcc-4.1-locales libc6-dev-amd64 lib64gcc1 lib64ssp0 glibc-doc db4.3-doc libstdc++6-4.1-doc libtool-doc g77 fortran77-compiler gcj Polecane pakiety: automaken libmudflap0-dev libltdl3-dev ZostanÄ zainstalowane nastÄpujÄ ce NOWE pakiety: autoconf automake1.9 autotools-dev bison fetchmail flex g++ g++-4.1 gcc gcc-4.1 libarchive-zip-perl libc6-dev libdb4.3-dev libpopt-dev libssp0 libstdc++6-4.1-dev libtool linux-kernel-headers lynx ncftp nmap zlib1g-dev 0 aktualizowanych, 22 nowo instalowanych, 0 usuwanych i 0 nieaktualizowanych. Konieczne pobranie 15,6MB/16,0MB archiwĂłw. Po rozpakowaniu zostanie dodatkowo uĹźyte 59,4MB miejsca na dysku. Czy chcesz kontynuowaÄ [T/n]? T Przerwane. HellGate:~#
Miałem podobny problem i o dziwo był to problem z polskimi fontami.
www.dug.net.pl/faq/index.php
OK dziekowka poszlo :D :]
uzywaj aptitude