Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Ja już liznełem trochę teg sporo.
Wpadł mi Fluxbox i zakochałem śię w nim i tak zostało
Meta paczuchy napawają mną na wstręt
Wpadł mi Fluxbox i zakochałem śię w nim i tak zostało
Nie jesteś jedyny...
Podpisuję się pod tym obiema rękami [;
pzdr.
Ja uzywam KDE i raczej nie pracowalem na innym srodowisku. KDE jest dla mnie intuicyjne oraz (wystarczajaco) "przyjazne dla oka", czyli ma to, czego szukam.
Mnie się bardzo podoba GNOME za elegancję, jak kolwiek mógłbym pracować również na KDE (jest nawet bardziej customizable) czy XFCE. Reszta środowisk (choć muszę podkreślić iż niepoświęciłem im więcej niż 10min - może dlatego) nie przyciągnęła mnie zbytnio
oczywiście fluxbox ;)
Zdecydowanie KDE z tego prostego powodu że z kompa dużo korzystają dzieci.Trudno abym wymagal od czteroletniej corki aby wpisywała nawę programu razem ze scieżką w konsoli.A sciezki do gierek odpalonych w wine razem z prefixami naprawdę są długie.
Pozdrawiam
a co za problem zrobic podmenu gry z gotowa "sciezka" i ladna nazwa ? :)
Mając cztery latka łatwiej jest kliknąć na ikonkę niż odczytać mocno skomplikowane menu.
Pozdrawiam
fluxbox :)
wczesniej gnome (ubuntu) i kde (debian.. przed fluxem)
KDE
No, ja też KDE. Dzięki temu środowisku udowadniam wszystkim znajomym, że linux nie gryzie :-)
E16 tylko i wyłącznie
Fluxbox rządzi, fluxbox radzi - fluxbox nigdy Cię nie zdradzi ... ;)
fluxbox wydajnościowo rządzi, a u mnie i tak KDE + Beryl, ;]
Flux tez moze być ładny, ale wymaga duzego nakładu pracy, a ja KDE z berylkiem w ~5 minut dla każdego. Nawracają się z shita i to jest ważne :) .
ta ankieta jest lamerska, bo nie ma tu windowmakera :P
ta ankieta jest lamerska, bo nie ma tu windowmakera :P
właśnie takiej odpowiedzi od rycha się spodziewałem, po prostu wiedziałem, że to napisze :P
nie wiedziałem jak odpowiedzieć, bo na desktopie używam kde, a na laptoku wkręcam się we fluxboksa, bo jest dużo słabszy, ale ma ogromny potencjał :)
jak tylko się zapoznam z fluksem na cacy to se machnę go też w desktopie
pozdrawiam
miłosz
poprawka:
... a na laptoku wkręcam się we fluxboksa, bo jest dużo słabszy, ale ma ogromny potencjał :)
oczywiście słabszy jest laptok, a potencjał ma fluxbox :)
A mi KDE jakoś mi najbardziej przypadło do gustu :)
inne-->FVWM chyba jako jedyny na tym forum:]
KDE i to ze skórą XP...
Wiem, wiem - coś strasznego, przecież to prawie Win***, ale mnie taki wygląd najbardziej odpowiada. Siła przyzwyczajenia - 10 lat na Windowsie.
Pozdrawiam
[URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=2a61a9ba14a9906d][/URL]
rychu napisał:
ta ankieta jest lamerska, bo nie ma tu windowmakera
Więc wpisałem w ankiecie INNE wiec nie było sensu umieszczać w ankiecie wszystkiego bo słowo inne to każdy głupi wie o co chodzi http://www.linuxsoft.cz/pl/sw_list.php?id_kategory=5