Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
lekko zabardzo w kde jest przesunięty obraz na prawo jak to zmienić ?
http://forum.dug.net.pl/viewtopic.php?t=543
Tak czytałem to ale ten program mi sie nei odpala :] więc ta opcja odpada
Rumi, problem nie powinien brzmieć "jak przesunąć obraz w KDE", tylko "jak przesunąć obraz z Windows". Jakbyś chwilę pomyślał, to byś się zorientował, że można to pod windows przesunąć z poziomu zakładki drivera. Nie wiem jaki masz monitor, ale jak coś nowszego, to może się w OSD pobaw?? Wiem, że to tylko połowiczne rozwiązanie, ale się sprawdza, gdy masz różne odświerzania pod shit i w KDE (np. 96 i 98Hz).
PS. Ja obraz przesuwam zawsze w OSD.
No wiec Rumi wystarczy zainstalowac sterowniki Nvidia gdzies w necie był ladny opis tego jak poszukasz na pewno znajdziesz i wszytsko bedzie wporzadeczku!!
No wiec Rumi wystarczy zainstalowac sterowniki Nvidia gdzies w necie był ladny opis tego jak poszukasz na pewno znajdziesz i wszytsko bedzie wporzadeczku!!
... teraz mam radeona :]
... teraz mam radeona :]
Wywalic windowsa i przesunac obraz tak jak powinien byc?!?!?!?!:>