Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Witam,
Mam pytanie jak rozpakować archiwum rar gdy jest podzielone na party tzn. plik.part1.rar...plik.partN.rar...itd ?
próbowałem unrarem rozpakować pierwszy part i myślałem że automatycznie rozpakuje reszte i połączy plik w całość ale tak się nie stało =[
Proszę o pomoc.
Pzdr
Może to głupie ale ja osobiście używam do tego winrara uruchomionego przez wine(działa bardzo dobrze).
A linowych plikacji to KArchiver z odpowiednią wtyczką ale przywyklem do winrara.
Pozdrawiam
proponuje file-roller, ale do tego musisz jeszcze dodac unrar rar z non-free smiga jak zloto, nawet hasla mozesz podawac :]
ja go uzywam i jestem bardzo zadowolony zadnych programow z winsyfa ;]
ja jako leń rozpakowuję archiwa w mc :) świetnie sobie radzi również z podzielonymi na kilka części (rozpakowauję jeden, wypakowuje całość)
Ma się ładnie samo rozpakowywać. Jeśli nie /*coś mi mówi że w tym miejscu powinien być przecinek*/ a ściągałeś te pliki iceweaslem to sprawdź czy na końcu plików nie pododawało ci końcówek .bin. U mnie tak było i męczyłem się przez pół godziny i wypisywało mi że niewłaściwe hasło. Wie ktoś może dlaczego podczas ściągania plików zawsze dodaje mi końcówkę bin?
Jeśli nie ,a ściągałeś
dobrze Ci sie wydaje :)
po iceweaselem tak, ale może po może, nie wiem :D
edit; a jednak ma byc przecinek, napisalem odruchowo :P