Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
jakąś tanią, byla jaką, może byc nawet totalny kał, płyte główną do procesorów AMD na Socket A | byle szybko :P
Województwo? Choć mój rzęch i tak pewnie już spleśniał na strychu :p
Kupię TANIO laptopa.
Wymagania: sprawna i jasna matryca, procek od 500 Mhz wzwyż, sprawny dysk twardy od 4GB wzwyż, DVD/CD-ROM, USB.
Kupie płyte formatu mini-itx lub mniejszą najlepiej z zasilaczem i obudową, ale niekoniecznie
Kupie laptopika Libretto 110ct (233MHz 64RAM 20GB) pilnie w stanie technicznym i wizualnym BDB oraz sprawną baterią (min. 2godz.)
Poprzednik nie przeżył lądowania z 10m a co gorsze, ze nie był mój :(
Ewentualnie coś podobnego rozmiarami i parametrami.
Ratujcie !!!
Kupie laptopika Libretto 110ct (233MHz 64RAM 20GB) pilnie w stanie technicznym i wizualnym BDB oraz sprawną baterią (min. 2godz.)
Poprzednik nie przeżył lądowania z 10m a co gorsze, ze nie był mój :(
Ewentualnie coś podobnego rozmiarami i parametrami.
Ratujcie !!!
Libretto raczej nie został skonstruowany do takich celów:)
Witam
Kupie tanio kartę grafiki na AGP. Raczej GeForce 4 MX (440 lub 460) ewentualnie FX5200.
Kupie telefon Siemens ME45. Koniecznie obudowa w stanie bardzo dobrym, sprawny technicznie.
Pozdrawiam
Kupie jak najtansza obudowe:
- kompletna
- sprawny Power Button
- stan nieistotny, byle dało się do niej płyte główna, dysk i zasilacz przykręcic
- pełnowymiarowy standard ATX
- zasilacz przykręcany u góry (nie boczny)
- najchętniej midi tower
- bez zasilacza
Jeśli ktoś ma takie coś na zbyciu pisać na PM.
Ostatnio edytowany przez Zbooj (2007-12-24 14:33:00)