Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Hej. jako przegladarki www uzywam iceweasel. jedna rzecz mnie strasznie w niej denerwuje, po otworzeniu okna, otwiera sie ono zminimalizowane (tak na 1/3 wielkosci ekranu) i za kazdym razem musze kliknac na maksymalizuj. jak zrobic aby za kazdym razem otwierala sie ona zmaksymalizowana??
edit:
Zrobilem:) trzeba kliknac na ikonke calkowicie u gory po lewej stronie, nastepnie zaawansowane i pelny ekran:)
a jak zrobic by nowe strony otwieraly sie automatycznie w nowych kartach? mam w ustawieniach ustawione co prawda "w nowej karcie" ale jak przychodzi co do czego to mi otwiera nowe okno
czy moze cos w about:config dopisac?
mialem ten sam problem. musisz ustawic by sie otwieraly w nowym oknie i zastosowac i dopiero pozniej przestawic by otwieraly sie w nowej karcie.
jesli nie pomoze to pozostaje uzywanie srodkowego przycisku myszy
a jak zrobic by nowe strony otwieraly sie automatycznie w nowych kartach? mam w ustawieniach ustawione co prawda "w nowej karcie" ale jak przychodzi co do czego to mi otwiera nowe okno
czy moze cos w about:config dopisac?
Skorzystaj z TEGO rozszerzenia.
thx :)
A znacie wtyczke do blokowania reklam? Zaraz mnie szlag trafi!
AdBlock
flashblock