Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Ano mam takie cudo z infem, że nie ma jakiegoś miejsca montowania czy cosik . Da się to dzieło pomiotów uratować? Pewnikiem reinstalka będzie konieczna.
Komunikaty są tak jak w linuksie bardzo ważne i przytoczenie ich daje więcej informacji niż napisanie :
Ano mam takie cudo z infem, że nie ma jakiegoś miejsca montowania czy cosik
Jeśli masz treść komunikatu mozesz znaleźć na niego dpowiedz o chociażby na stronach microsoftu.
Ano znalazłem odpowiedź. Na stronie MS. Ino trza odpalić płytke z Windozą, wcisnąć f10 i wpisać fixboot c:/
Fajne, no nie?
Problem jest taki, że mi nie chce teraz płyta z windozą się bootować, z Linuksami live nie mam takowego problemu. Karwafa, jak instalowałem Windozę miałem jeno CDRom, teraz mam DVD , barachło nie potrafi obsługiwać DVD?
jeśli masz napęd na Primary slave to spróbuj go przełaczyć na drugą taśmę jako master chyba że to dvd chodzi na sata to może sterowników brakować .
chyba że to dvd chodzi na sata to może sterowników brakować .
I na to jest sposób :D (sprawdzony osobiście przeze mnie, działa!)
http://www.maximumpc.com/article/How-To--Slipstream … -installation
Ja w pracy często integruje sterowniki sata/raid do płyt instalacyjnych XP , ma to zastosowanie w laptopach . Fajny jest programik nlite , prosty i bardzo skuteczny .
Spoko spoko, wpierw kombinowałem jak koń pod górkę, zmieniałem kabelki, zmieniałem zworki, ale kicha. Poszedłem do znajomego, pożyczyłem cdromek, ale fixboot nic nie dał. Reinstalka .
Fajny jest programik nlite , prosty i bardzo skuteczny
yhy szkoda tylko że trzeba mieć shita żeby go użyć
brakuje 5 opcji w ankiecie - "wszystkie 4 opcje naraz"