Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strasznie mi przykro, ale ze względów organizacyjnych domena DUG;a musi zostać sprzedana.
Ja zaś przenoszę się na Vistę
a ja pozbywam się komputera, teraz będę używał najwyżej maszyny do pisania i telegazety
Wy sobie chyba wszyscy żarty stroicie?
wręcz przeciwnie, jesteśmy śmiertelnie poważni.
z nieoficjalnych, acz wiarygodnych źródeł wiem, że przedstawiciele Microsoftu w Polsce dużo zapłacili, żeby przejąć domenę DUGa. jest to spowodowane strachem przed stratą sporej części rynku na rzecz Debiana...
no tak, to sie musiało tak skończyć
zdaje sie że domena debianusers.pl jest na sprzedaż, wtedy wystarczy że z nazwy serwisu "Debian Users Gang" wykreślimy ten "Gang" i też będzie git
to wszystko sprawka stowarzyszenia pigmejsko-aborygenskiego ktore stara sie przylaczyc grenlandie do Europy...
kurde, wiedziałem że przewrót w Mozambiku wpłynie negatywnie na sytuację geopolityczną :/
Ja już wobec tego pozbyłem się komputera i pisze prosto z kabla za pomoca baterii podłączonych do miedzianych kabelków odpowiednio preparując impulsy elektryczne.
*-//--/---/--**/*//*--*/**/***/--**/--/-*--//--/---/*-*/***/*/--//
;)
*-- *-** *- *** -*-* ** *-- ** * **- *-** *- -*-* --** * --* --- -*** -*-- -* ** * **--**
*-- *-** *- *** -*-* ** *-- ** * **- *-** *- -*-* --** * --* --- -*** -*-- -* ** * **--**
*--*/---/--/-*--/*-**/**/*-**/**/***//**-//--**//-**// :)
**-/--**/-*--/*--/*-/*---//--**/-*/*-/-*-/**//-*-/---/-*/-*-*/*-//*-**/**/-/*/*-*/-*--//**//*--/-*--/*-*/*-/--**/**-// -***/---//-*-*/**/*/--**/-*-/---//***/**/*//-*-*/--**/-*--/-/*-//
***/-*-/*-/-**//--**/-*/*-/---/--**//--/---/*-*/***/*-//?
qurcze dajcie jakis klucz do tego, bo nie mam pojecia jak to deszyfrowac ;D
edit: niewazne , myslalem, ze te "/" kreski cos znacza xD
w gimnazjum to był mój ulubiony sposób na komunikowanie się z kolegą z ławki na jakże nudnych lekcjach polskiego... a jakie było zdziwienie polonistki jak nam kartkę zabrała i takie krzaczki zobaczyła :P
Osobiście jestem miłośnikiem Prima Aprilis i pozwoliłem sobie przeprowadzić małe zestawienie dzisiejszych żartów:
- nowa odsłona 7thguard.net
- forum Fluxboksa dostępne tylko z IE na Windowsie
- wiosenne porządki na joemonster.org i chrome.pl
- nowe technologie podłączania do sieci od Google'a (ciekawe czy w Toi-Toiach da się to zamontować?)
- nowy macintosh na bazie Ubuntu
- wydanie Debiana Etch oraz PLD Ac
- koniec polskiej Wikipedii
- nowe PESEL-e
i mój faworyt:
- dystrybucje Arch Linux oraz Ark Linux zamieniły się domenami :)
na deser jeszcze najsłynniejsze dowcipy z lat ubiegłych i mała refleksja
co do tych peselów to ja się dałem nabrać - nasi politycy mogli by przecież taki pomysł potraktować całkiem poważnie.
***/-*-/*-/-**//--**/-*/*-/---/--**//--/---/*-*/***/*-//?
nauczyłem się we wojsku. jak się tita przez radio, to nie ma czegoś takiego jak znak końca litery czy wyrazu. wtedy po prostu cisza między titnięciami trwa troche dłużej ;)
wydanie PLD Ac
rotfl, dałem się nabrać :D naprawdę wyszedł!
W sumie Etch także miał wyjść na 1 kwietnia, ale jak to z debianem bywa znów się przesunęło. :)
nauczyłem się we wojsku. jak się tita przez radio, to nie ma czegoś takiego jak znak końca litery czy wyrazu. wtedy po prostu cisza między titnięciami trwa troche dłużej ;)
nie wiedziałem że jeszcze uczą w wojsku Morse`a
a przy nadawaniu radiowym - faktycznie te znaki ciszą się nadaje
to wszystko sprawka stowarzyszenia pigmejsko-aborygenskiego ktore stara sie przylaczyc grenlandie do Europy...
europę do grenlandii, znowu namieszałeś