Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
dostalem wlasnie creative MuVo co mam zrobic by dao sie na niego wgrywac muze
nie wiem co to MuVo jakieś ale sie domyślam ze to jakies przenośne coś więc możesz spróbowac tego http://dug.net.pl/faq/index.php?kat=5&id=58
ta to jest odtwarzacz mp3 creativa, montujesz tak samo jak pendrajwa.
wlasnie takiej odpowiedzi oczekiwalem dzienks
Ja bym sie podlaczyl w sumie pod temat, bo mam dosc podobny problem, ale z nieco lepszym urzadzeniem - Creative Zen - Vision: M tylko jak przeczytalem tam, montuje sie to jako sda1, ale ja mam dysk na SATA II i w sumie nie czaje bardzo tego...czy to nie powinno byc jakos inaczej?
Ja bym sie podlaczyl w sumie pod temat, bo mam dosc podobny problem, ale z nieco lepszym urzadzeniem - Creative Zen - Vision: M tylko jak przeczytalem tam, montuje sie to jako sda1, ale ja mam dysk na SATA II i w sumie nie czaje bardzo tego...czy to nie powinno byc jakos inaczej?
wejdź do czystej konsoli (Ctrl+Alt+F1) i podłącz urządzenie (nie musisz się logować) - system Ci pokaże gdzie montować. Powrót -> Ctrl+Alt+F7
zrobilem jak mowiles....to co otrzymalem:
usb 2-3: new high speed usb device connected using echci_hcd and address 3 usb 2-3: configuraton #1 chosen from 1 choice