Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!

Ogłoszenie

Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.

#1  2007-03-25 04:33:15

ufoshi - Użytkownik

ufoshi
Użytkownik

Szukam chetnych do pomocy

Witam, szukam kogos kto by mi pomógł przestawić serwer na 2 x DSL. Szukałem tydzień kombinowałem i niestety nie udało mi się. Router oparty jest na Debianie z HTB (by szczór - pomógł wczesniej). Teraz mam 2 x DSL 4000/512 i nie mam pojęcia jak zrobić żeby to działao tak jak chce. Pomysł jest ale aby to podzielić na usługi, ale moja wiedza i dostępny czas nie pozwolą mi tematu opanować w stopniu wystarczającym na poprawną konfigurację. Serwer jest spięty z MT który robi za koncentrator PPPoE i do tej pory działało to jak należy. W tej chwili w sieci działa ok 40 osób ale licze ze do czerwca spokojnie złapie z 60-100 osób. Dodam ze ustawienie radia i wszystko z tym związanym biore na siebie i prosze o pomoc tylko z Routerem bo ja mam niestety za mało wiedzy, a sieć już działa i nie chce tego zepsuć.

Pozdrawiam i z góry dzięki moj nr GG:8277555

#2  2007-03-25 20:00:42

BiExi - matka przelozona

BiExi
matka przelozona
Serwis

Re: Szukam chetnych do pomocy

rodzial 10 & 11
http://lukasz.bromirski.net/docs/translations/lartc … RTC.LOADSHARE

wszystko ladnie napisane....

to jak bys chial rozwalac po portach i uslugach
a naprosciej jest pewnie psotawic poxy dla www i puscic je jednym laczem