Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Witam, szukam kogos kto by mi pomógł przestawić serwer na 2 x DSL. Szukałem tydzień kombinowałem i niestety nie udało mi się. Router oparty jest na Debianie z HTB (by szczór - pomógł wczesniej). Teraz mam 2 x DSL 4000/512 i nie mam pojęcia jak zrobić żeby to działao tak jak chce. Pomysł jest ale aby to podzielić na usługi, ale moja wiedza i dostępny czas nie pozwolą mi tematu opanować w stopniu wystarczającym na poprawną konfigurację. Serwer jest spięty z MT który robi za koncentrator PPPoE i do tej pory działało to jak należy. W tej chwili w sieci działa ok 40 osób ale licze ze do czerwca spokojnie złapie z 60-100 osób. Dodam ze ustawienie radia i wszystko z tym związanym biore na siebie i prosze o pomoc tylko z Routerem bo ja mam niestety za mało wiedzy, a sieć już działa i nie chce tego zepsuć.
Pozdrawiam i z góry dzięki moj nr GG:8277555
rodzial 10 & 11
http://lukasz.bromirski.net/docs/translations/lartc … RTC.LOADSHARE
wszystko ladnie napisane....
to jak bys chial rozwalac po portach i uslugach
a naprosciej jest pewnie psotawic poxy dla www i puscic je jednym laczem