Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Witam, mam trochę sprzętu, który do niedawna chodził w moim komputerze. Zrobiłem trochę zakupów i szkoda, żeby leżała i się marnował. Stan tych podzespołów jest bardzo dobry - od nowości były moje, ewentualnie dostane od jakiegoś człowieka zaufanego. Jeśli ktoś reflektuje, proszę na maila. Oczywiście najchętniej opchnę komplet, bo mi się nie chce chodzić na pocztę ;)
- Athlon 900 - stan optyczny idealny (wygląda jak nówka, są wszystkie gumki, nóżki proste jak fix ;)) + wiatrak OEM z radiatorem.
- Płyta Soltek SL75-KAV: komplet z płytkami ster., opakowaniem, taśmami, folią antystat ;) itp. Płyta ma taką wadę, że ma trochę wybrzuszonych kondensatorów. Ale chodzi bez problemów. Ostatnio chodził na niej Barton XP-M 2400. Nie rozpoznawała typu procesora (potrafi tylko do Thoroughbred), ale szła i to bardzo stabilnie. Dodatkowo maskownica, COM na śledzia i termometr na kablu w środku.
- SDRAM 512 - prawie nowy, stabilny,
- SDRAM 256 - stary ale bardzo stabilny. Na CL2 chodził bez problemu. Stan optyczny ideał. Tu jedna uwaga: te ramy razem się nie lubiły.
- Grafika Geforce MX400 64 MB - prosta ale dobra. Obsługiwała mi Pivota bez problemu na 75 Hz.
- zasilacz Codegen 300 W. Ludzie psioczą na te zasilacze, a mi chodził dobrze w powyższej konfiguracji pare lat.
Ramy to SDR 133.
256 - 40 złotłych
512 - 100 złotłych
Foty jakieś czy symbole wrzucę ewentualnie na maila jak by kto chciał.