Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
@marcusdavidus
po pierwsze już się wycfanili i chodzą z nakazem
po drugie - otworzysz, szkoda drzwi ;D
po trzecie - do szaraczków nie chodzą (może przypadkiem jak wpadnie prowider i na Twoim koncie będą duże transfery)
po czwarte - po co im hasło roota? - sam wiesz jaksię to robi
po piate - jak Cię nie będzie to zostawią wezwanie lub poszukają w szkole lub pracy i wyprowadzą w kajdankach (fajny widok :)
po piąte - ziemia już dawno zakwitła
W ramach uzupełnienia:
Ad "po pierwsze" : co ciekawe nawet właściciel lokalu nie musi być przy tym obecny,
Ad "po drugie" : sami sobie otworzą - fakt,
Ad "po trzecie" : chodzą :) - patrz Przemyśl.
Ad "po czwarte" : chroot i po sprawie,
Ad "po piąte" : z tym wezwaniem to trochę naciągane, bo idąc na komende z dyskiem - na pewno upadnie on kilka razy po drodze ;) lub zostanie wcześniej dobrze sformatowany... z resztą czytaj ad "po drugie"
To chyba tyle ...
@marcusdavidus
po pierwsze już się wycfanili i chodzą z nakazem
Wydawalo mi sie, ze oni maja jakies 'super' uprawnienia i w 'tej sprawie' nie potrzeba nakazu.
To sie robi tak
kupujesz w sklepie płyte głowną proca i dysk a reszta badziewia gdzie kolwiek chcesz masz fakture tylko na plyte główna i na dysk i jesteś cacy
Nie przyjdą bo poco ???? kompa mozna sklećic po częściach i jest gut
a po to haslo roota ze partycje z windowsem mam zaszyfrowana 64 bitowym kluczem :P tzn nei doslownie roota tylko do tego programu ktorym jest szyfrowana i co mi zrobia zmusza mnie torturami zebym im podal haslo ??
czy jak lol wogole nie dostana sie na dysk c bez hasla
a co doo wchodzenia sila watpie ze sa na tyle glupi zeby wylamac dzwi
jesli to zrobia nic nie znajdujac bo nie znajda ( wedlug producenta programu zlamanie hasla metoda brutal force przez deep blue zajelo by 256 milionow lat czy cosik kolo tego) pozatym co to jest za faszyzm wogole irytuje mnie ta sytuacja ze jestem zmuszany przez microsoft do korzystania z jego drewnianego systemu bo gra w ktora uwielbiam grac notabene gra freeware dziala tylko pod windowsa i pod macos a maca nie mam na linuskie sie nie da odpalic i do glownie jest powod posiadania przezemnie windowsa
pozatym zawsze jak wejda moge wyrwac dysk z tasmy i walnac nim o sciane na ich oczach i co zaresztuja mnie ??? nie dzieki faszytom mowie nie
Co sie martwisz
Lew Rywin na sprawie w sądzie mówił tak
Odmawiam udzielanie odpowiedzi i co udało się a miał gorsze przekrety na kase a ty płaczesz nad twardym dyskiem skasujesz go calego i niewiem co sie stalo i enter moze był wirus a jestem chory na grype i nie ruzumiem wysoki sadzie pytania
marcusdavidus napisł
pozatym co to jest za faszyzm wogole irytuje mnie ta sytuacja ze jestem zmuszany przez microsoft do korzystania z jego drewnianego systemu bo gra w ktora uwielbiam grac notabene gra freeware dziala tylko pod windowsa i pod macos a maca nie mam na linuskie sie nie da odpalic i do glownie jest powod posiadania przezemnie windowsa
z powyższego wynika że windows jest Ci potrzebny. Jeśli potrzebny to może kosztować. Pretensje powinieneś mieć nie do twórców windowsa, tylko do twórców gry którą uwielbiasz.
Przecież jeśli Ci potrzebny cukier to idziesz do sklepu i kupujesz, a nie bierzesz sobie
Przecież jeśli Ci potrzebny cukier to idziesz do sklepu i kupujesz, a nie bierzesz sobie
....lub używasz miodu z własnej pasieki? :D
....lub używasz miodu z własnej pasieki? :D
:) - właśnie NIE w tym przypadku - to tak jakbyś dla tej gry napisał własny system operacyjny - pewnie nic trudnego ?? hehe
ale ja nie bede tego pisal, boto nie ja produkuje miód tylko pszczoły .. ;)
chodziło mi o to ze miód z własnej pasieki jest darmowy jak Gnu/Linuks ;)