Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
mam mianowicie takie pytanie nie mam w domu wypalarki a dysponuje jedynie neostrada wiec czy uzywajac tego :
http://goodbye-microsoft.com/
moglbym zainstalowac sobie debiana ?? aktualnie uzywam kubuntu daper drake ( bo mi przyslali plytki :P) posiadam rowniez plte z knoppixem 5.01 moj naped dvd nie dziala niestety a w sklepach sa tylko plytki z debianem na dvd ;(
wiec jakies pomysly jak miec debiana w mojej sytuacji ?? ( raczej nie mam gdzie sciagnac i nagrac ;()
to może nagram ci tą płytę i wyślę pocztą? oddasz mi dwa piwa przy okazji
serio moglbys?? dam ci adres na priva:P
no nie ma sprawki, tylko powiedz mi bo nie zajarzyłem
1. chcesz stable czy testinga?
2. to ma być cd netinstall, tak?
pewnie najlepiej netinstall
mam przygotowane pliki i katalogi pod neostrade, jak chcesz to Ci prześlę (zamiast moich danych wstawię XXX XXX)
Opisałem Ci w shoutboxie :)
Tak wogole to DZIEKI WIELKIE :P tak netinstall by bnyl najlepszy bo bede mogl zainstalowac tylko to co mi rzeczywisce potrzebne i najswierzsze pakiety i najlepiej unstable lub testing bo po przedpotopowym draperze bede mogl wreszcie miec jakies sensowne programy .
bodzio jak jest potrzebne tylko ueagle to ja moge sciagnac sobie i z pod knopixa wzucic na partycje z pod windy sie nie uda bo zaden z moich programow nie obsluguje reiserfs a takowy chial bym zainstalowac( niestety kubuntu nie pozwalalo na inna partycje niz ext 3 bo sie sypal qtparted)
ale jesli potrzeba czegos wiecej moglbys wzucic na jakis host np rapid lub megaupload
i jeszcze raz dziekuje wlasnie robie sobie bakup wazniejszych plikow .
mam przygotowane pliki i katalogi pod neostrade, jak chcesz to Ci prześlę (zamiast moich danych wstawię XXX XXX)
Opisałem Ci w shoutboxie :)
poślij mi też :)
ps. a do net24 tez masz?:>
netinstall by bnyl najlepszy bo bede mogl zainstalowac tylko to co mi rzeczywisce potrzebne
przecież sam base-system można zainstalować również z "normalnej" płytki
dobra nygusy, to teraz gadać jeszcze jaką architekturę chcecie: i386 czy ia64
Bodzio radzi, żeby powysyłać cd1 z etcha 3.1_r4 - będzie grało
386 oczywiscie :P KOCHAM CIE :P
A tu macie wszystko do neostrady - zaznaczam że do Sagema
http://www.bodzio.dug.net.pl/pliki2/neostrada.tar.gz
ponoć że na speedtoucha też działa. Na te nowe modemy chi”skie co tepsa teraz daje oppisy są na forum ubuntu. Jak znajdę czas to się tym zajmę, a właśnie mam dla kolegi to zrobić.
Moze ktos przetestuje ten opis na speedtoucha.
http://cws-telkomp.eu/forum/topics6/350.htm#1120
Pozdrawiam
hmm mam juz deba od jakiegos czasu ale co sie okazalo plytka ktora mi przyslales byla troszke uszkodzona :P ale sie dzieki teu nauczylem myslec i pop[rostu zainstalowalem debootstrapem lol szkoda ze mi nikt nie podpowiedzial ze tak sie da :P papappaapapapapapapapa calusyyyyy :P
papappaapapapapapapapa calusyyyyy :P
ej, głupi jesteś ?czemu tak ostentacyjnie? - Sowińska każe Cię aresztować :)
ej, głupi jesteś ?czemu tak ostentacyjnie? - Sowińska każe Cię aresztować :)
torebką go, torebką! i w nogi, choć w szpilkach kiepsko się biega :/
orientacja sexualna twinkiego winkiego jest tylko i wylacznie jego osobista sprawa - norweski rzecznik praw dziecka :P