Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Gratulacje i mam nadzieje, że to nie będzie ostatni roczek:)
No to ja się upije z tej okazji :)
no dobra.to co?robimy tą impreze na urodzinki?bo wirtualnie sie fajnie gada ale myśle że normalnie(po trochu procentach.hihhi) to tez sie bedzie fajnie gadało.a może sie spotkamy w Korzennej?skoro wszystkie miejsca jakoś padły i nikt sie nie zdecydował co gdzie i jak.ruszcie sie.
Pozdrawiam
a gadałes cos z innymi?jakoś wszyscy napaleni byli a nic teraz nie mrucza.ja bym był za długim weekendem w maju gdzies w górach beskudu sądeckiego.radziejowa albo tamte strony....to jeszcze do dyskusji.
Pozdrawiam
Ja proponuje wypad do wawy do mariotu :)... a tak na serio to do wawy kazdy bedzie mial tyle samo i bedzie sprawidlewie :D.
O to świetna myśl. Warszafka:)
O to świetna myśl. Warszafka:)
zwłaszcza dla kogoś z Warszafki :|
weźcie tylko nie ta nędzna Warszawka!
tylko KRAKÓW !!
ja dalej jestem za Turzą :D
Bądzmy obiektywni Warszawa jest w centralnej polsce i kazdy bedzie mial mniej wiecej taka samą odleglosc do pokonania, a jesli zrobicie w gorach to nie wiem czy np. rychowi bedzie sie chcialo jechac z nad morza...
to wymyślcie coś koło warszawki, byle nie ten beton i asfalt. Jest takie miasto óć i tam jest duuuużo lasów.
Acha i dyskusje przenosimy do wątku zlot
Może żeby było sprawiedliwie to Łódź :D
No właśnie wyżej napisałem, a Ty kolego nie wiesz jak się pisze nazwę własnego miasta?