Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: ◀ 1 … 9 10 11 12 13 … 21 ▶
Wątek Zamknięty

Ojciec Założyciel
Chciał bym wstąpić do gangu, jeśli istnieje taka możliwość prosił bym o to.
oczywiście załatwione pozytywnie :)
Yyy no więc chciałbym prosić o wstąpienie w zacne szeregi :D

Członek DUG
Yyy no więc chciałbym prosić o wstąpienie w zacne szeregi :D
Wymagane minimum 50 postów na forum.
To taki bajer, to zacznę się tu więcej produkować :D Chociaż jak mam pisać gupoty to wole się czasem w palec ugryźć ;)

1NF:rM@7iON1SP0vvErr

rowniez chcialbym wstapic w szeregi DUG'a :)
Pozdrawiam

Użytkownik

Ojciec Założyciel
hehe, ciekaw byłem kiedy....
załatwione, ingo na pw

Użytkownik

Ojciec Założyciel
wysłane, daj znać gdyby nie doszło

Członek DUG
Poproszę! Czekam na wiadomość na pw. :)

Wielki Brat

Ale sie narobilo :)
Kiedys aby sie zapisac to trza bylo postawic kaste browca i czekolade na zagryche
A teraz..... gdzie te czasy :)

Admin łajza

zagryzać gorzkie piwo słodką czekoladą? bleeeeeee, nie dziwię się, że te czasy minęły ;)

Członek DUG
A teraz wystarczy ładnie poprosić... :)

Ojciec Założyciel
A teraz wystarczy ładnie poprosić... :)
jak się ma 50 i więcej :)
załatwione

Wielki Brat

zagryzać gorzkie piwo słodką czekoladą? bleeeeeee, nie dziwię się, że te czasy minęły ;)
a kto powiedzial, ze czekolada ma byc slodka ? :)

prawiczek erotoman
chyba sie najebałem ale mniejsza o to zróbmy wreszcie jakiś zjazd zebym sie mógł z Wodzem jak człowiek z człowiekiem napić :]

Członek DUG
chyba sie najebałem ale mniejsza o to zróbmy wreszcie jakiś zjazd zebym sie mógł z Wodzem jak człowiek z człowiekiem napić :]
czy użytkownicy posiadający staż < 1 rok mieliby wstęp na taki zjazd?

Ojciec Założyciel
czy użytkownicy posiadający staż < 1 rok mieliby wstęp na taki zjazd?
Chłopie, na temat zjazdu to byś pracę magisterką napisał o tym jakie były plany. Każdy może, tylko nikt nie wie gdzie i kiedy. Każdy chce żeby było blisko i koło niego :)
Wiem tylko że w lecie jadę nad morze i będę pił z rychem i Techem.
A z Rumim ? w każdym miejscu, w każdym czasie i w każdej ilości :)

były zielony_83 :)
Chłopie, na temat zjazdu to byś pracę magisterką napisał o tym jakie były plany. Każdy może, tylko nikt nie wie gdzie i kiedy. Każdy chce żeby było blisko i koło niego :)
Wiem tylko że w lecie jadę nad morze i będę pił z rychem i Techem.
A z Rumim ? w każdym miejscu, w każdym czasie i w każdej ilości :)
To ja się głupio spytam udał się już jakiś zjazd ?.
Mi tam miejsce obojętne może nawet na teneryfie być .. :D tylko żeby mnie na to stać było ^^.

Członek DUG
Każdy może, tylko nikt nie wie gdzie i kiedy. Każdy chce żeby było blisko i koło niego :)
Mi to właściwie obojętne, miejsce się nie liczy, liczy się dla mnie sam fakt spotkania.
Wiem tylko że w lecie jadę nad morze...
Jak wszystko wyjdzie alegancko to na wakacjach będę robił nad morzem :)
To ja się głupio spytam udał się już jakiś zjazd ?.
Podłączam się.
A od siebie tylko powiem, że chciałbym wypić z ludźmi z forum, kurcze powiem więcej, upić się nawet chciałbym :)

prawiczek erotoman
ok Panowie nawaliłem a teraz idzie mocne rozmywanei tematu w sprawach zjezdu jest temat więc zostawmy ten wspokoju :)

Członek DUG

Witam wszystkich =]
Chciałbym zostać człowiekiem gangu Debiana, najlepiej na jakimś stanowisku programistyczno - h4x0rskim, ewentualnie jako grafik czy support. Znajdzie się miejsce? :]

Członek DUG
Witam wszystkich =]
Chciałbym zostać człowiekiem gangu Debiana, najlepiej na jakimś stanowisku programistyczno - h4x0rskim, ewentualnie jako grafik czy support. Znajdzie się miejsce? :]
Napewno się znajdzie coś dla Ciebie :) ale punkt pierwszy - minimum 50 postów....

Członek DUG

OK, hjuston, już nad tym pracujemy ;]

1NF:rM@7iON1SP0vvErr

jako ze mam 50postow (z tym 51) czy moglbym zlozyc prosbe o przyjecie w szeregi DUGu ?
Wątek Zamknięty
Strony: ◀ 1 … 9 10 11 12 13 … 21 ▶