Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
BiExi daj znać jak bede mial dostep do bazy spod mojej stronki
pozdrawiam
Stronka jest juz na koncie DUG'a
http://dug.net.pl/~raixer
Testujcie ją i piszcie uwagi, login i haslo tak jak na forum.
pozdrawiam
No świetnie. Tylko jedna uwaga jak sie zmniejszy okno przeglądarki wyszukiwarka wjeżdza na kategorie faq. Można by to w tabele wrzucić, wtedy by sie to nie działo. Zresztą raixer wie co robi, jak widać i na pewno poprawi.
Pozdrawiam.
Jestes niesamowity:] odwaliles kawal dobrej roboty
Hehe dzieki, ciesze sie ze Wam sie podoba, no jeszcze trzeba wprowadzic troche kosmetycznych zmian ale chodzic.. chodzi :P
Ps. Problem z najeżdzającą wyszukiwarką na kategorie faq rozwiazany :)
pozdrawiam
Testy:
Znalazłem jeden błąd: jak user wyloguje sie i zaraz potem znow chce sie zalogowac to wywala ostrzezenia sesji, błąd nie wpływa na działanie skryptu.
na koncie zaktualizowana strona
pozdrawiam
a i jeszcze jedna by sie sprawaprzydala aby mozna bylo przydodawaniu nowego posta na FAQ wrzucic cos takego
<TABLE BGCOLOR="#aababd" WIDTH="100%"> <TD>
bo lepiej wygada zrudelko jak sie jakos wyruznia... ja ma dostep do bazy to soie to recznie poprawiam ale to nie o to chodzi
a i mysle nad zmiejszeniem ilsoci kateogrii bo niektre z nich sie pokrywaja tematycznie... temat ten trzeba bedzie predyskutowac
Kolejny update działu:)
Jeżeli ma sie cos wyrożniać przy dopisywanym czy modyfikowanym poscie to wkadajcie to w klamry [ code ] [ /code ]
A co do tych kategorii to racja 3a podyskutowac, bo te co są umiescilem by wogule coś bylo :P
Aha na koncowe pozycje na top10 wjezdzały napisy, zapomnialem wrzucic poprawke i dopiero teraz przetransportowalem skrypt na konto :)
Mam jedną propozycje. Dobrze by było, żeby przy każdej kategorii była wyświetlona liczba postów. Ułatwi to przegladanie. Co o tym myślicie?
Całkiem niezły pomysł, jutro wrzuce licznik, ale mysle go dać z lewej strony nazwy kategorii :)
pozdrawiam
Oki, zmiany wprowadzone.. wynik na koncie.
pozdrawiam
A wiec jeszcze jedna sprawa mianowice chodzi o znaczki "<" oraz ">" piszac np <*> - wsysa nam to ---> <*>
raixer - a wiec kolejna prosba... tym razem trudniejsza :] przydalo by sie to naprawic..
Ok, zajme sie tym jutro :)
ok, zrobione
pozdrawiam