Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Witam. Czy ktos juz probowal pracy z tym programem? wyglada jak Photoshop - ale jak sie sprawuje. Chodzi mi o full wersje. czy ta ze strony jest okrojona w jakis sposob? - czy tylko czasowo?
w bodajże linux+extra była pełna żekomo wersja gdzieś wyczytałem
Jedyne co wiem - cena 129PLN (tylko nie wiem czy to nie była promocja)
P.S. Kiedyś była nakładka na gimpa by ten miał ergonomie pracy photoshopa
P.S. Kiedyś była nakładka na gimpa by ten miał ergonomie pracy photoshopa
Zna moze ktos nazwe tej nakladki ?
a co to daje??
tylko uklad okien jest inny, podobny do tego w ps'ie.
EDIT.
no i kilka innych rzeczy tez ;)
It shares all GIMP's advantages, including the long feature list and customisability, while addressing some common criticisms regarding the program's interface: GIMPshop modifies the menu structure to closely match Photoshop's, adjusts the program's terminology to match Adobe's, and, in the Windows version, uses a plugin called 'Deweirdifier' to combine the application's numerous windows in a similar manner to the MDI system used by most Windows graphics packages. While GIMPshop does not support Photoshop plugins, all GIMP's own plugins, filters, brushes, etc. remain available.
Ciekawe jakie mozliwosci w tym pixie sa - bo za te kase to nawet szlo by sie skusic.
Moze ktos pracowal na nim??