Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Cześć. Zainstalowałem już nie pamiętam kiedy TurboPrinta, jakiegoś dnia zacząłem sobie mieszać i mieszać aż w końcu popsułem - drukarka przestała drukować. Starałem się naprawić i niestety nie wyszło. Postanowiłem więc zainstalować cupsa i na nim uruchomić drukarkę. Udało się, działa jeszcze lepiej, szybciej 'myśli' :P! Teraz chciał bym się pozbyć CAŁEGO TurboPrinta tylko nie wiem jak go usunąć, aby przy okazji nie rozwalić sobie cupsa. Jak dobrze pamiętam, to instalowałem go komendą "./setup", plików instalacyjnych już nie mam. Za wszelką pomoc - THX
powinny być chyba zainstalowane te same pliki co przy instalacji przy pomocy ./setup
pewnie te same, obawiam się jednak że w innym miejscu ;)
najlepiej ściągnij jeszcze raz źródła turboprinta (najlepiej tą samą wersję) i spróbuj make uninstall lub coś w ten deseń
Usunąłem za pomocą instalki, niestety całe ustawienia cupsa poszły się.. usunęły ;-(