Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Witam. Wiem ze juz sporo bylo o tym - przeczytalem chyba wszystko. Nie moge urtuchomic netu z tpsy. mam paczke instalatora pod debka i instaluje sie ok - tzn wyskakuje ze jest ok. ale netu nie ma. instalowalem wg roznych opisow. jednak wyskakuje mi jakis blad o usb. niestety komp ten u znajomej siedzi a ja nie spisalem sobie bledu - w ogole nie przyjemna robota na odleglosc, jak cos potrzebuje to do domciu i sz powrotem.aha-u mnie go instalowalem na zwyklej sieciowce a po probach instalacji neo -net nie chce juz u mnie nawet ruszyc. zaraz do niej jade kombinowac ale moze ktos da jakas wskazowke?
Kernel standardowy z netinstall czyli 2.6.17-2. czy powinienem zmienic na jakies inne? czy powinienem kompilowac? czy tez wystarczy na tym standardowym to zrobic? Wg jednego z opisow musze miec hotplug lecz pluje sie z tym kernelem. czy brakuje mi czewgos do usb? - aha mysz na usb chodzi ok.wiec chyba ok.
Przypuszczalnie czytałeś ten artykuł
Wprawdzie, ja robię to tylko na Sagemie, ale polecam poszukaj opisów dla sterownika ueagle-atm