Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Wszystkiego najlepszego z okazji Swiat Bozego Narodzenia wszyskim czytelnikom i uzytkownikom tego forum zyczy Nickleodeon....
I od mojej skromnej osoby Wesołych Świąt ....
Wesołych i spokojnych!
Wesołych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia, oraz szczęśliwego wskoku do 2oo7 roku.
1> Zdrowych świąt
2> Wesolych świąt
3> Bogatego gwiazdora
4> Smacznego karpia
5> Wyzszej pensji
6> Lepszych ocen
7> Debiana 4.0 który bezproblemowo obsłuży wasz sprzęt.
8> KDE 4.0 który skłoni was do wywalenie partycji hda1 z m$ win
Zyczą: adam05 wraz z dziewczyną Ptysią
WESOŁYCH ŚWIĄT
ja skromnie... Prawdziwie świątecznych swiąt, wszystkiego najlepszego oraz udanego sylwestra życzy wam terefere.
pozdrawiam
Swieta swieta wiec.. spokojnych, niezapomnianych i bardzo rodzinnych swiat, a w nowym roku niech sie Wam darzy jeszcze lepiej niz w tym ;)
WESOLYCH SWIAT
Mimo ze jestem tu od niedawna rowniez zycze calemu forum i wszystkim uzytkownikom Debiana Wesolych i Spokojnych Świat Bożego Narodzenia
a ja tak troche z humorem:
Na choince coś się buja. To Mikołaj nie ma ch..a. Jak chcesz znaleźć pełny worek to mu rękę włóż w rozporek. I choć nie ma jajek gołych ja Ci życzę Świat wesołych. Życzę Tobie byś w prezencie dostał zajebiste rżnięcie. By Mikołaj zamiast brody miał dwa cycki, robił lody. Piękne długie blond warkocze i gorące mokre krocze :)
Pogodnych Świąt
to ja tez sie dolacze i porzycze wszystkim WESOLYCH SWIAT i SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU !!!
Nie chcąc psuć wydźwięku Waszych życzeń nadmienię, że jeżeli już to narodzenie Jezusa Syna Boga a nie Boga Stworzyciela (pomijając już datę, która podlega dyskusji oraz czy Biblia wspomina o tym święcie ale nie mam nic przeciwko:) bo dobroci nigdy za wiele).
Ewangelia Jana 14:28
(28) Słyszeliście, że wam powiedziałem: Odchodzę i przyjdę znów do was. Gdybyście Mnie miłowali, rozradowalibyście się, że idę do Ojca, bo Ojciec większy jest ode Mnie.
Teologię zostawmy teologom, inkwizytorom i agentom SB.
Wesolych, Pogodnych Swiat i Szczesliwego Nowego Roku :)