Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
no ja już od 2 dniu usiłuje zrobić sobie paczkę bezskutecznie
Ja wole poczekać aż debian mi da. W unstable powinien dość szybko sie pojawić.
odnośnie 2.0 na win mam rc3 i wcześniej jak sie pokazał ff2.0 90% wtyczek nie działo obecnie co 5 chyba jest przystosowana
odnośnie 2.0 na win mam rc3 i wcześniej jak sie pokazał ff2.0 90% wtyczek nie działo obecnie co 5 chyba jest przystosowana
Większość działa, tylk mają w bebechach napisane, że nie działają. Wystarczy tylko małe co nieco we wtyce zmienić, spakować i większość powinna chodzić.
W pliku install.rdf zmieniamy. Chyba nie trzeba wyjaśniać co zmieniamy. :)
<RDF:Description RDF:about="rdf:firefox-compatiblity" em:id="{ec8030f7-c20a-464f-9b0e-13a3a9e97384}" em:minVersion="0.9" em:maxVersion="1.6a1" />
więc i ja próbując przekonac sie do FF ;) zainstalowalem sobie go ;)
znalazlem repozytorium jakieś, fajnie, jest 2.0 :)
ale... ale woŋóle nie wiem jak mam go po polskiemu zrobić :(
moze ktos słówko szepnie... :)
EDIT.
to moze powiem co zrobiłem ;)
a więc wziołem to co sie do 1.5.* instalowało
wszuciłem to do katalogu "~/.mozilla/firefox/..../extensions/langpack-pl@firefox.mozilla.org" niby OK plik "pl.jar" podmieniłem na ten ściągnięty ze strony firefoxa w paczce "tar.gz" wraz z calym działjącym (po polsku) firefoxem 2.0, ale chąc mieć firefoxa zainstalowanego z paczki aby potem przy ew. aktualizacji miec ładnie to nie chciałem (i nie chcę) korzystać z tego co ze strony firefoxa możńa ściągnąć, popoporawiałem tak jak to sie domyślałem wg. podpowiedzie powyzęj i niby sam firefox to widzi tego languaga ale jak był po angielskiego tak dalej jest :(
w unstable wystarczy
aptitude install iceweasel-l10n-pl
;)