Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Hol Hol Hol
Witam i pozdrawiam brygade DUG-a.
No no nie bylo mnie zaledwie dwa miechy a tu prosze, az milo popatrzec - nowi czlonkowie (witam serdecznie ) jak i stare wygi :) i masa nowych postow.
Bez zbednego gadania biore sie za zaleglosci jakie mam w Debianie i na forum ( nawet nie wiecie jak to jest miec problem i nie miec dostepu do naszego forum :( ).
Jasny gwint - WITAJ
Ja mam 3 tygodnie urlopu i mam tylko dwa zajęcia - zbieram grzyby i siedze przy kompie (jak mnie moja Justyna nie wykopie)
No i chciałem Ci powiedzieć że Justyna już nie boi się Linuxa.
Nauczyłem ją uruchamiać drugie - jej Kadu na moim koncie, umie obsługiwać przeglądarki linuxowe, i mam nadzieję że niedługo wykopie Windowsa na amen.
Aaaaaa i ja zmieniłem SDI na neostrade 320 :) - na razie super
Witam Bodzio
Jak widac mam juz net (myslalem, ze nie jestem uzalezniony ale sie mylilem :) ).
Urlop .... ech ja ma dopiero pod koniec listopada :( Brawa dla Justyny, no kto wie moze bedziemy mieli nastepna Kobiete w gangu ? namawiam moja zone ale jakos ma lenia (winde jej skasowalem).
Myslalem, ze bede mial czas na nauke Debiana a tu kicha, od 15.09 zaczynamy szkolenie z OPCh-em (elka, maska i wioooooo na poligon).
Bodzio dostales jakis czas temu mojego mail-a ?
Pozdrawiam
Bodzio dostales jakis czas temu mojego mail-a ?
Pozdrawiam
:( oj, chyba nie
moje Kadu 2841089
Ide teraz po nowy dowód - wiesz że mnie okredli ? straciłem wszystkie papiery, karty kredytowe i ..... 6 zł hehe