Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Co muszę włączyć w jądrze 2.4.29 ? - mam taki kontroler
Multimedia audio controller: VIA Technologies, Inc. VT8233/A/8235/8237 AC97 Audio Controller (rev 50)
Standartowy VIA 82C686 Audio nie działa :(
Już ok, mój debilizm (zworki na płycie) żeby nie wiem co zainstalował to bez tych zworek nie będzie grało :)
lol
myślałżech, że już odeszli od tych zworek i wszystko elegancko w biosiku się teraz robi...
jaja.
nie chce rozmywać ale co to jest dźwięk? (z takiego produktu) ...
nie chce rozmywać ale co to jest dźwięk? (z takiego produktu) ...
Kuba, rozmywasz - jak mnie będzie stać to będzie coś lepszego. Mnie dźwięk jest potrzebny do filmów i mp3 czasami żeby brzęczało jak jakąś pracę piszę. Nie gram w gry i nie jestem melomanem he
to ja też porozmywam :]
melomanem jestem, ale mp3 ze 128 kbps mi stykają. znam ludzi... zresztą mniejsza.
a kartę mam audigyls, bo stary sb16 już mnie dobijał - szumiał, trzeszczał, i w ogóle on był po przejściach, połowa układów była sfajczona, hehe
za tego audigy dałem 2 miechy temu 90 zetów, a teraz niespodziewajka - paczę w sklepie stoi za 250,- 8]
ale jaja