Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Witam, mam pytanie, czy ktos moze wie w jaki sposob mozna zintegrowac logowanie do SQUIRRELMAIL?
juz tlumacze o co mi chodzi, mam strone na ktora mozna sie logowac ale rowniez posiadam na niej poczte i w/w webmaila i chodzi mi oto zeby po zalogowaniu user mogl odrazu przejsc do skrzynki a nie zeby mu kolejne okno logowania wyskakiwalo, jak grzebalem po plikach to dowiedzialem sie ze urzywa nastepujacych sesji logowania:
$_SESSION['session_expired_post'] $_SESSION['session_expired_location']
ale to nie wystarcza, bo dalej krzyczy, ze user nie zalogowany.
mozesz sprobowac zrobic redirect na
src/redirect.php?login_username=LOGIN&secretkey=PASSWORD
gdzie LOGIN i PASSWORD to login i haslo do systemu pocztowego (SquirrelMail)
przekierowanie oczywiscie nalezaloby zrobic metoda POST (przez przycisk formularza lub jakis pliczek posredniczacy php ktory by wstawial odopwiedni login i haslo i wysylal to do redirect.php z SquirrelMail) ... warto tez w https ...
PS1 o ile sie nie myle to SquirrelMail musi dostac login i haslo aby zalogowac sie przez IMAP a nie tylko miec ustawiona sesje ...
PS2 jako ze to moj pierwszy post to witam sedecznie wszystkich uzytkownikow forum !!!