Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Rumi nie drugi profil tylko zminić cos w aktualnym :)
tak przy okazji to po tych zmianach wysypało się logowanie na forum. Kto ma stare ciasteczko i zapamiętane logowanie w przeglądarce to nie ma problemu. Ale jak się chce zalogować na nowo to kaplica. Strona logowania nie wysyła danych
wiec i ja dodam moje 5 groszy :)
Jak dla mnie to moze byc forum w paski, prostokaty i byc w poziomie ale... byle by byla tresc wyrazna :)
BiExi dlatego możesz bo ty wszystko możesz na forum, no a taki misiek jak ja no to już gorzej ;)
mnie już od dłuższego czasu (znaczy od momentu upgrade forum) trochę drażni, że tak wlezę na stronkę to wprawdzie pokazuje, że tu i tu są nieprzeczytane posty (mam autologujące ciacho). ale jak przeczytam pierwszą nieprzeczytaną wiądomość to od razu wszystkie zostają oznaczone jako przeczytane i qpa. muszę patrzeć na czasy dodania ostatniego postu w danym wątku żeby dojść którą przeczytałem, a którą nie.
co zabawne, nie zawsze tak się dzieje, tylko czasami i nie qmam od czego to zależy
to nei wygaszaj strony a poszczegulne pokoje potem posty w innych kartach czy jak to sie u was nazywa
EDIT: jak si posta pisze to neidziałają czcionki większe kolorki pogrubiania i te inne takie :]