Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Pomysl git :)
moim skromnym zdaniem hałowato to sobie wygląda patrze i wydaje si emi że mam zeza za duże czcionki tego po lewej, poco zresztą to przenosić z tamtąd tu co to kufa szafa jakaś gdzie sie upycha rupiecie czy jak. Proponuje zrobić tak jak było wcześniej, mam nadzieje że zrobiłaś BiExi kopie ;) hehehe
BUUUU aBUUUU nie podobać sie mi :(
BUUUU aBUUUU nie podobać sie mi :(
Hehe jak wolisz, dla mnie OK, bo teraz nie mam wrazenia ze forum to jedno a stronka DUG'a to drugie.. ja jestem ZA :)
Mi też pasuej bo nie musze mieć dwoch lików w ulubionych :)
a mi nie bo używam 800x600 hehe
i jeszcze dok z wmakera zabiera mi 64 pixele z prawej strony
ale zakładki u góry są git
bardziej mi sie podobalo jak bylo szersze:] ale gora jest spoko.
no czyli przegłosowane czeba usunąć szkody ;)
a tak w ogóle...
nie zauważyłem tego wcześniej, ale czemu w 'szukaj pakietów (apt)' defaultowo jest ustawione na 'stable' a nie 'testing'
;)
już myślałem że coś mi się psuje z przeglądarką albo oczami :)
pomysł ciekawy, tylko troszke za wąskie robi się forum, zwęziłbym lewą kolumne stronki Duga
zauważyłem też że zmienia się rozmiar czcionki (zmniejsza) strony Duga, jak już przejdzie się na nią całkowicie, wyjdzie się z forum (wiecie o co mi chodzi mam nadzieje :) )
no chyba że tak moja opera działa tylko
zauważyłem też że zmienia się rozmiar czcionki (zmniejsza) strony Duga, jak już przejdzie się na nią całkowicie, wyjdzie się z forum (wiecie o co mi chodzi mam nadzieje :) )
no chyba że tak moja opera działa tylko
Hem??
Ja kompletnie nie wiem, ale moj mozg wyslal ostatnio wiekszosc szarych komorek na urlop wiec mnie to nie dziwi:]
No BiExi to rozumiem :)
EDIT: na upartego z prawej i lewej stronei shoutBoxa jest miejsce na maluchne zgrabniuchne menu
to chyba wczoraj nei widziałeś jak to z wieczora wyglądało :]
Małe kłopoty z logowaniem :|
no no tylko że ta "nowa" wersja to jest stara wersja BiExi wytrzeźwiała i poprawiła :) to powinno być przestrogą dla wszystkich:
Piłeś! nie siadaj do Forum!
Rumi co do picia to niektore konfigi (nie konecznie od forum) na tzezwo nie sa czytelne....
wie to prawie kazdy admin..
...a teraz wiemy i my:
Pij Alkochol będziesz Adminem :/
Pij Alkochol będziesz Adminem :/
kto wpuścił do GANGU barana, który nawet nie umie napisać poprawnie alkohol ?!
kto wpuścił na forum elektryka??
ile razy mam powtarzać że jestem apstynentem nie wiem nic o alkocholu łącznei z pisownią :]
pisowni innych słów zresztą też nei znam walić to na polonistyke sie nei wybieram fraszek pisać zresztą też nei planuje a epopeje mam już za sobą :P
// // Should really check the browser to stop this whining ... // function select_switch(status) { for (i = 0; i < document.privmsg_list.length; i++) { document.privmsg_list.elements[i].checked = status; } }
taki mały error na stronire forum
i nie moge zmieniać profilu :/