Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Mam napisy w plikach jak w temacie. Czy można przerobić te napisy do pliku tekstowego w jakimś formacie srt czy jakim klatkowym?
Dzięki.
Nie jest doskonały, np. ksbutitleripper zatrzymuje się często bez odzewu podczas rozpoznawania pisma, a znów z linii poleceń jest gorzej z rozpoznawaniem. Ale da radę. :)
Jakby jednak nie dał rady, możesz spróbować Widowsowskiego SubRipa. Świetnie chodzi pod wine i posiada bardzo dokładne algorytmy. Ma za to wadę, że trzeba go "uczyć" liter ;)
Ja polecam windowsowskiego Subedita, jeszcze nie sprawdzałem czy chodzi pod Winem.
Z tego co sie orientuje subEdit nie ma mozliwosci wyciaga napisow z plikow *.sub i *.idx, umie je odtwarzac ale nic wiecej, a pod wine ciezko moze byc z nim, jeszcze kodeki musi miec, chyba ze wrzucisz pakiet subedita z kodekami ale tam i tak nie ma wszystkich.
Edit:
Własnie sprawdzilem i subedit nie chce isc na wine.