Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Instalowalem nowe skiny do Mplayera cos gdziesz wyszla mi qpa bo mplayer zainstalowannt mam ale sie juz nie uruchamia rzuca sie o libggi.so.2 prosze o jakies wskazzowki.Jak ten error mam na prawic
mplayer: error while loading shared libraries: libggi.so.2: cannot open shared object file: No such file or directory
Ja juz nie mam pomyslow
Instalowalem nowe skiny do Mplayera cos gdziesz wyszla mi qpa bo mplayer zainstalowannt mam ale sie juz nie uruchamia rzuca sie o libggi.so.2 prosze o jakies wskazzowki.Jak ten error mam na prawic
mplayer: error while loading shared libraries: libggi.so.2: cannot open shared object file: No such file or directory
Ja juz nie mam pomyslow
Jak nie ma pliku to szukamy czy nie ma go w jakimś pakiecie. Proste i skuteczne.
A trzy dni temu ja tam bylem i bralem z tej strony xcompmgr i transett Jak moglem zapomniec o tym niewiedza+skleroza =matol do potegi
Ok dzieki dzala