Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Od jakiegoś czasu próbuję odzyskać hasło z konta mojej żony. Normalnie jak trzeba wybieram: Pzypomnij hasło -> klepie maila -> wyskakuje token... Niby wszystko jest gicior tylko, że za każdym razem dostaję komunikat o błędzie. Nie wiem czy to wina tych od GG, czy może ja źle odszyfrowuję te hieroglify z tokena... Ponieważ ja już kompletnie się pogubiłem wymysliłem sobię, że zrobię mały quiz. Obejrzyjcie te screeny i napiszcie co tam są za kody, bo im dłużej im sie przyglądam, tym dziwniejsze znaczki tam dostrzegam.
[URL=www.fotosik.pl][/URL] [URL=www.fotosik.pl][/URL]
W pierwszym przykładzie wpisałbym: YUASWW, a w drugim: 3A2STP. A może te małe szare tez trzeba?!
W pierwszym YUAGWW w drugim 3A29TP
wydaje mi się, że jurek ma rację
wczoraj też rejestrowałem nowego usera na gg i musiałem to odcyfrowywać, myślałem że oczopląsu dostanę :P
Ok walnąłem się, bo już mało co na oczy widziałem. A wracając do przypominania hasła w Kadu, działa to komuś?
kiedys pisałem na ten temat do gadu-gadu - nawet odpisali ;) - ale oczywiscie przyznali ze na "dzien dzisiejszy" przypominanie hasła w innych komunikatorach niż oficjalne gg nie działa. Oczywiscie na moją prośbę - kiedy podalem im wszystkie możliwe dane i hasła(bylo ich 10 czy 11) uznali mnie za wiarygodną osobę i to nieszczęsne haslo odzyskałem. Było to oczywiście jedno z tych które podałem zmodyfikowane o kilka cyferek ;) :P