Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: ◀ 1 … 9 10 11 12 13 … 15 ▶
jest hakin 20063, mamy juz taki lewy ale mi jego jaskoc nnie za bardzo odpowiada, kupujemy nowy??
nowy ?
na dniach ma wyjść 4/2006 i jak mi napisano w newsletterze maja sie w nim znajdowac tematy:
* Network Defense
Victor Oppleman przedstawia kulisy zaawansowanych ataków DDOS
* IPv6
Co kryje? Na co się przygotować?
* Inżynieria socjalna
Włamania do umysłów
* Problemy z uwierzytelnianiem HTTP
jeszcze nie czytalem...
* Hooking
Piszemy aplikację do analizy malware
Swoją droga ciekawe czy cos napisza o włamaniu na ich strone ;) :)
juamji i jak zamowiles ten lepszy jakosciwoo numer hakin9?
Nie kupujcie hakina 4/2006. Mam i przygotowuję pdfki dobrej jakości
bodzio jak idzie skanowanie?
Jestem już w połowie, teraz pójdzie szybciej bo sesja mi się skończyła. Tak, tak - ja też się uczę..... a co.....
Bodzio Ty skanujesz 04/2006, a my w cienkiej jakosci mamy 03/2006 wiec chbya bedzie trzeba go kupic :/
go - to znaczy którego ? 03 czy 04 ?
Jeżeli chodzi o jakość skanu to zobacz na to to jest jakość mojego skanu
Twoje skany sa bardzo dobre ale, numer 03/2006 ktory ktos na lewo zalatwil trzeba kupic bo jez w beznadziejnej jakosci....
Wrzuciłem pare rzeczy moze kogos zaintresuje i jeszcze cos tam dorzuce nocką :);)
juamji zamowiles ten 03/2006 bo widze ze juz tego nawet w hujowej jakosci niema...
Na serwerku kolejny upload - gazetki SDJ z tego roku.
..03/2006 bo widze ze juz tego nawet w hujowej jakosci niema...
jest dalej w moim katalogu
Niniejszym informuję że wrzuciłem Hakin9-4_2006. Produkcja moja. Jeżeli Wam jakość odpowiada, to mogę to robić częściej. Za numery płaci Sanepid, więc spoko.
Rozmiar minimalny jakosc dobra, jak tego nie chciec ? ;)
Swietna robota, jak mozna to rob ile wlezie :)
Niniejszym informuję że wrzuciłem Hakin9-4_2006. Produkcja moja. Jeżeli Wam jakość odpowiada, to mogę to robić częściej. Za numery płaci Sanepid, więc spoko.
jakos bardzo dobra wielce dziekujemy.
wrzuciłem materiały nt. mrtg do swojego katalogu w upload
PS. Jakość skanów pierwsza klasa.
Za numery płaci Sanepid
czyli "pan płaci, pani płaci, wszyscy płacimy" ;)
PS2. nie lepiej aby ten temat nie był widoczny dla wszystkich tylko dla pewnej grupy osób? chodzi mi o to, że odbywają się tu rzeczy, których legalność jest - że tak powiem - watpliwa.
azhag dobrze prawi. Teraz ja wiem co tu się dzieje i domagam się też jakiegoś hakina ;) Chętnie bym poczytał fachową literaturkę.
azhag dobrze prawi. Teraz ja wiem co tu się dzieje i domagam się też jakiegoś hakina ;) Chętnie bym poczytał fachową literaturkę.
mozesz sie domagac.... byla zbiorka trzebabylo wyrazic checi, a teraz wszsytko zalezy od jumajego czy zrobi dla Ciebie laske i wezmie kase :]
ps. ja bym na jego mnejscu nei bral, ale kazdy pieniadz sie lcizy ;/
Dobra dobra ograniczajcie tylko dopiszcie mnie jak coś do gangu.... bo jakby nie było po zapomnianym już padzie bazy nie ma mnie wśród gangowiczów a dostęp do serwera mam :]
PS. Nie przypominałem się bo nie chciałem zawracać nikomu dupy ;)
ok terefere, gotowe
Dzięki
Bodzio, amoglbys wrzucic plytke z danymi na jakis uplaod zeby nie obciazac dug'a?? albo chcoaisz same tutoriale.
Na serwer FTP dug-a wrzuciłem podręcznik do PHP - 390 stron w ojczystym języku.
Wykłady z C++ są w uploadzie w moim katalogu.
UNIX Power Tools, 3rd Edition
Publisher : O'Reilly
Pub Date : October 2002
w pliku *.chm z fajnym indeksem ale po angielskiemu.
http://rapidshare.de/files/27794713/O-UPTv3.chm.html
roznie bywa z plikami na rapidzie, wiec moze ktos z uprawnieniami skopiowac na FTP duga.
Strony: ◀ 1 … 9 10 11 12 13 … 15 ▶