Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Na samym poczatku przepraszam za brak aktywnosci forum przez ostatnie 3 godziny
dla wszystkich mających chęci to jak od czasu do czasu zróbcie ddos'a na to IP
83.29.48.165 (dsl.dynamic21215618988.ttnet.net.tr)
to przyczynicie sie ludzkosci :]
Na samym poczatku przepraszam za brak aktywnosci forum przez ostatnie 3 godziny
No BiExi niestety nie wybaczymy Ci tego ;p ;-)
A co jeszcze jest w promocji oprócz tego
...to przyczynicie sie ludzkosci :]
83.29.48.165 - to napewno adres tego kolesia? bo gdybym ja to zrobil, to z pewnoscia nie polaczylbym sie bezposrednio, tylko zrobilbym pajaczka na proxy :)
ludzka głupota jest wielka. ale on się tu włamał czy tylko próbował?
aha. chciałem dać link do ludzkiej głupoty że hacker się pokłócił z jakimś gościem i prosił o ip a ten mu podał 127.0.0.1 i się tam włamał i wywalił wszustko z dysku :P ale coś widze że strona 52 tematu humor nie działa. dawałem wcześniej link w humorze do tego ale ktoś wywalił. a teraz wejdźcie na stronę 52 humoru :/
Uchulcie rąbka tajemnicy.
Jakis pacjent zafundował nam widok "przerwa techniczna" czy też wymusił zapodanie takiej informacji ?
Ja bym zrobił ddos'a ale nie wiem jak :]
Jakis pacjent zafundował nam widok "przerwa techniczna" czy też wymusił zapodanie takiej informacji ?
Najpierw musisz mieć z 1000 kompów zombie :p
Przerwa techniczna to BiExi dała ten cyber-tyrecki-cycek zmianil tło na brednie jakieś (swój nick info z jakiego kraju)
Niestety nie poradze zbyt wiele na to ze phpBB jeszt dziurawe :P sytuacja jest taka ze postawilismy forum na phpBB 1.17 bodajze puzniej latalam je ruznymi badziewiami, nastepnie nakladalam latki bespieczenstwa do for z wyzszych wersji na epwno wszystkie bledy nie zostaly wykkryte i forum est podatne :P
No przed tym atakiem ktory nastapil forum zostalo zabespieczone bazadanych na ile moja wiedza posprzatana no i czekamy na orzwuj wydazen :P
korbol. jak nie chcesz debial of service to możesz zrobić ping of death. wystarczy dobra sieciówka lepsza od tej co ma ten cwel oraz z trego co pamiętam chyba windows 95 albo nt gdyż tylko on pozwalał zrobić taki ping który zapychał całą tablice.