Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.

Członek DUG
Czy jest jakiś sposób na wyeliminowanie strat pakietów oprócz zmiany operatora? Bo wg mtr potrafię czasami tracić 90-95% pakietów co oczywiście uniemożliwia wejście na stronę. Wiem, ze pytanie jest głupie, ale zaczynam mieć dosyć neostrady, tepsy i DNS-ów , które zgubiłyby pewnie własny cień gdyby im dać ku temu okazję...

Bicycle repairman

Czy jest jakiś sposób na wyeliminowanie strat pakietów oprócz zmiany operatora? Bo wg mtr potrafię czasami tracić 90-95% pakietów co oczywiście uniemożliwia wejście na stronę. Wiem, ze pytanie jest głupie, ale zaczynam mieć dosyć neostrady, tepsy i DNS-ów , które zgubiłyby pewnie własny cień gdyby im dać ku temu okazję...
Może pora na dialog? :) Nie słyszałem jeszcze złych opinii o DSL w dialogu. I nie ma limitów. Są teraz fajne promocje i na telefon, i na DSL.
Jak operator ściemę wali to możesz co najwyżej złożyć zażalenie albo uderzać na wiatraki.

Członek DUG