Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.

prawiczek erotoman
ściągłem sobie to badziewie, ale nie wiem jak sie kanałów szuka, tylko jakich?? .... debianowskich...... e nie szkoda żebym tam ludzi załamywał może Gorlicki jakiś, jak to odszukać nei dali pilota w komplecie to też nei zabasz wiem oco loto
tak przy okazji to sie przy starcie jak gg włącza czy taki czat poprostu masz ochote to włączasz i przekonujesz ludzi że nei ma sęsu z tobą gadać bo nei masz nic ciekawego do przekazania ?
Nie wiedziałem gdzie ten temat wstawić tu czy luźne tetate ale daj etu bo pod linuxa tysz jest irc

matka przelozona

Członek DUG

prawiczek erotoman
tylko czemu zawsze jak włączam któryś z w/w kanałów to jestem sam :(

elektryk dyżurny

rany Boga!
Rumi, stary, mam prośbę: nie zamieszczaj więcej TAKICH zrzutów, bo ranisz moje poczucie estetyki ;>
to jest kwestia serwera, połącz się z warszawa.irc.pl i wtedy wybierz kanał
btw mIRC jest piekielnie zamulasty, polecam gtkBitchX

Członek DUG
A raczej jest to wina tego, że są puste bo korzystasz ze złych serwerów ogólnie. Na liście w mirc raczej nei ma żadnych serwerów irc.pl a te są chyba najbardziej popularne w polsce. Duzo osób pisze też o quakenet czy coś takiego ale tam raczej mało kanałów polskojęzycznych. Jako serwer możesz spróbować jeden z irc.pl np. tak jak podał rychu lub lublin.irc.pl
Jako klient IRC może coś innego jenak jak mric. Ja pod windowsem używam visualIRC.

prawiczek erotoman
Może jeszcze ktoś mi wytłumaczy jak sie nick zostawia w mIRCu ??

matka przelozona

prawiczek erotoman
Nic z tego:
odrebny komp odrebny dysk ...
i jeszcze ze 2 linijki tekstu odmownego którego nierozumiem ale nieważne nie znaczy nie :( ehhh
a co mi tam za 2 dni znowu go pomęcze :D "twardym cza być nei miętkim"
jejku ty to masz problemy:)nawet taka lama jak ja potrafi sie obsluzyc mircem;]wystarczy ze skorzystasz choc raz z googla i twoj problem zniknie:)a jakbys nie wiedzial jeszcze o co chodzi:)to wpisz konfiguracja mirca a potem przycisk szukaj:)no i masz wszystko na tacy wylozone:)
Pozdro4All;]

prawiczek erotoman
jejku ty to masz problemy:)nawet taka lama jak ja potrafi sie obsluzyc mircem;]wystarczy ze skorzystasz choc raz z googla
Panie Zielona Lama kożystałem z gogla ze 2 razy w życiu ale od tego nick mi nie zostaje w mIRCu
to wpisz konfiguracja mirca a potem przycisk szukaj:)no i masz wszystko na tacy wylozone:)
... <co> nie żebym sie czepiał ale tacy tu nie widze :/

elektryk dyżurny

nie żebym sie czepiał ale tacy tu nie widze :/
Rumi bo na tacę to się wrzuca, a nie kościelnemu podbiera ;)
pozatym z tą taca to taka menopauza

Członek DUG

Czytam z uwagom bo tez jestem lajkonikiem w tych sprawach:]
Na razie zainstalowalem bitcha, ale nie chcial mnie polaczyc z zadnym serwerem, po 15 minutach kombinacji doszedlem do wniosku ze net mi padl. Ale skoro wszyscy mowia ze irc jest fajny to pewnie kiedys znowu sprobuje:)

Ojciec Założyciel
zieciu wpisujesz tak
jako user w konsoli
bitchx
potem
/server lublin.irc.pl
potem
/j #error

Członek DUG

heh dziala. Dzieki Bodzio:]
Panie Zielona Lama kożystałem z gogla ze 2 razy w życiu
Eh o 2000razy za mało:)ja mam strone googla jako startowa ustawiona:)I nie wyobrazam zeby moglo byc inaczej:)bo jak mozna korzystac z netu majac ustawiona strone startowa wp:)
nick mi nie zostaje w mIRCu
NIck Ci nie zostaje bo juz ktos taki ma :)Tak wiec musisz wymyslec cos bardziej orginalnego jak np jazdajazdabialagwiazda:)
Musisz sie nauczyc patrzec umysłem a nie oczyma:)
Pozdro4All:)

prawiczek erotoman
Panie Zielona Lama kożystałem z gogla ze 2 razy w życiuEh o 2000razy za mało:)ja mam strone googla jako startowa ustawiona:)I nie wyobrazam zeby moglo byc inaczej:)bo jak mozna korzystac z netu majac ustawiona strone startowa wp:)
jakie wp ja mam onecik z waidomościami pod ręka :]
nick mi nie zostaje w mIRCu
NIck Ci nie zostaje bo juz ktos taki ma :)Tak wiec musisz wymyslec cos bardziej orginalnego jak np jazdajazdabialagwiazda:)
eee nie sądze to nie od tego zależy, nie żebym sie znał ale co do tego jestem pewny
Musisz sie nauczyc patrzec umysłem a nie oczyma:)
Pozdro4All:)
Nie dziękuje jestem hetero :]
Twoja interpretacja mojego tekstu zostala zle zrozumiana;]
Moze to bedzie Ci latwiej zrozumiec:)Najpierw otworz umysl potem oczy...:)
I tak wątpie ze to zrozumiesz:)Chyba ze uda Ci sie w koncu otworzyc umysl:)Co do tego nicku to masz racje:)Zle sformulowales pytanie dlatego ja zle sformulowalem odpowiedz:)Przyznaje sie do bledu:)
Pozdro4All;]

Ojciec Założyciel
Panowie spoko bo wam posta zablokuję :)

prawiczek erotoman
eee jak zawsze sie mylisz dobrze cie zrozumiałem na tyle na ile ten twój post wyszlifowałeś, a w dodatku dalej nei zapodałeś tego linka co to niby znalazłeś panie "szperacz"
EDIT: Spoko Bodzio Spoko ;)
a w dodatku dalej nei zapodałeś tego linka co to niby znalazłeś panie "szperacz"
Wole poczytac arty w necie ktore mnie interesują niz Ci szukac czegos co sam rownie dobrze mozesz zrobic panie "leniwy":)
Spoko Bodzio:)Narazie jeszcze dyskusja na poziomie odbywa sie:)

matka przelozona