Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: 1
no mam lekkie problemy z dzwiękiem polego to na tym, że user nie ma chyba uprawnień odpowiednich. Na root wszystko jest wporządku ale na nim nie będę cały czas siedział. Na zwykłym userze to musze odczekać po wyłączeniu np.: XMMS parę chwil aby mieć dostęp do dzwieku bo jak spróbuję wcześnie to mam tak
lub dzwięk jak w firefox nie jest słyszalny no i musiałem dzwięki systemowe powyłączać całkowicie bo XMMS wogóle nie mogłem odpalić.
nie wiem grzebałem czytałem i jakaś taka lipa :/ no i jest też kontynuacja problemu po wyłączeniu XMMS i odczekaniu chwilki włączam firefox i nie mam tam dzwięku w aplikacjash flash
nie wiem grzebałem czytałem i jakaś taka lipa :/ no i jest też kontynuacja problemu po wyłączeniu XMMS i odczekaniu chwilki włączam firefox i nie mam tam dzwięku w aplikacjash flash
Widocznie XMMS blokuje kartę muzyczną. Jak ustawiłeś mu wyjście na alsę, zainteresuj się tym: http://dug.net.pl/faq/index.php?kat=2&id=110
no ale po wyłączeniu XMMS dzwięk w mplayerze jest a w aplikacjach flash w firefoxie nie :/
no ale po wyłączeniu XMMS dzwięk w mplayerze jest a w aplikacjach flash w firefoxie nie :/
gdzies na polskiej stronie gentó chyba byl opis jak zrobic zeby w mozilli tez bylo... trzeba troche przygooglić
Strony: 1