Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
czesc zniknely maile z thunderbirda - opisuje to w 16 poscie w watku: https://forum.dug.net.pl/viewtopic.php?id=31718 poniewaz czuje ze to ma z nim związek.
wstepne pytanie czy patrzenie sobie w katalogu .thunderbird co ile zajmuje zeby stwierdzic czy zniknely rzeczywiscie albo jakies inne ruchy na komputerze powodują ze trudniej je bedzie odzyskac (zalozenie ze pliki sie zamazuja skasowane)?
z gory dzieki za pomoc.
Ostatnio edytowany przez pltvgz20 (2021-03-29 00:55:48)
A na stronie poczty wchodząc przez www są te e-maile?
@Yampress: bez znaczenia.
Z mojego doświadczenia wiem, że developerzy thunderbird-a wyszczali nowy format DB, podczas gdy cały światek MAIL używa QST. Dowód? Spróbuj zaimportować bazę z TB do innego klienta mail.
Nie używa się produktów mozillaShit.
Ostatnio edytowany przez developer (2021-04-16 22:18:44)
Przecież jak są na serwerze, to wystarczy na nowo się pod serwer podłączyć klientem email i mieć wszystko tak jak było. I nie szukać problemów.
developer napisał(-a):
@Yampress: bez znaczenia.
Z mojego doświadczenia wiem, że developerzy thunderbird-a wyszczali nowy format DB, podczas gdy cały światek MAIL używa QST. Dowód? Spróbuj zaimportować bazę z TB do innego klienta mail.
Nie używa się produktów mozillaShit.
baza klienta nie ma absolutnie żadnego znaczenia, lol