Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Szukam, szukam i znaleźć nie mogę. A mam fajną kablówkę i czasem by warto odpalić na lapku jakiś kanał i nie włączać duże go telepatrzydła :)
Coś możecie polecić ? Jakiś mały tuner na USB ?
Sprawdziłem ten mały tunerek co kiedyś mnie uczyliście jak go używać i skanować kanały. Ale to stricte DVB-T i na kablówce nic mi nie znalazł.
Podepnę się.
Przy okazji - moja kablówka ma w ofercie internet i telefon, dzięki czemu wszystko mogą puścić przez sieć. Dzięki temu mogę oglądać sobie na telefonie czy innym kompie w dowolnym miejscu na Ziemi :D może Twoja kablówka też to ma?
Pavlo950 napisał(-a):
Podepnę się.
Przy okazji - moja kablówka ma w ofercie internet i telefon, dzięki czemu wszystko mogą puścić przez sieć. Dzięki temu mogę oglądać sobie na telefonie czy innym kompie w dowolnym miejscu na Ziemi :D może Twoja kablówka też to ma?
Ma. Na dokładkę jadą na kablach optycznych, choć mnie to ominęło :( bo miałem usługę od nich wcześniej niż światło wprowadzili.
a'propos - Biexi tym rządzi :)
Znalazłem...
drogi buuuu :(
https://dvb24.pl/pl/tbs5881-ci-usb-dvb-t-t2-c-hd.html