Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Szukalem odpowiedzi w Sieci, ale te przyblizone dotyczyly glownie utworzenia kilku profili.
Poniewaz FF 57 i 58 (Firefox Quantum) uniemozliwiaja korzystanie z wielu dobrych i sprawdzonych dodatkow jak "unMHT" czy inne, chcialbym miec mozliwosc jednoczesnego korzystania z kilku roznych wersji FF, w miare potrzeb.
Mam na mysli: live straming, telewizje internetowa, YT.
Wylaczenie sprawdzenia kompatyblilnosci dodatkow tez nie dziala w FF Quantum.
Pytanie brzmi, jak miec kilka niezaleznych Firefoxow na systemie operacyjnym - jednoczesnie?
Ostatnio edytowany przez Novi-cjusz (2018-01-14 14:53:41)
Nie sprawdzałem ale logiczne wydaje się zainstalowanie kilku wersji lokalnie np: w /opt
Odpalanie z aktywatora z podaniem ścieżki bezwzględnej i scieżki do profilu.
Dla każdej wersji innego.
Szkoda, ze nie ma jakiegos tutoriala, bo znowu "metoda prob i bledow" mnie czeka.
Po co tu tutorial.
Kazdą wersję innym poleceniem odpalasz.
Tyle i az tyle.
Novi-cjusz napisał(-a):
Szukalem odpowiedzi w Sieci, ale te przyblizone dotyczyly glownie utworzenia kilku profili.
Poniewaz FF 57 i 58 (Firefox Quantum) uniemozliwiaja korzystanie z wielu dobrych i sprawdzonych dodatkow jak "unMHT" czy inne, chcialbym miec mozliwosc jednoczesnego korzystania z kilku roznych wersji FF, w miare potrzeb.
Zainstaluj FF przez flatpaka.
Możesz mieć wtedy dowolne wersje.
@ilin
Zastosowalem sie do twoich rad i wynik.
Pozdro.
Ostatnio edytowany przez Novi-cjusz (2018-01-14 21:15:11)