Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Znaczy sie zdzierstwo. Mnie nie stac na taki luksus, ale HP raczej nie kupie. W sumie szkoda, bo to dobry model, ale jakos ten ASUS bez windowsa jest bardziej przekonujacy.
A jak działa Toshiba na chipsecie Intela? (np. grafika 910GM lub podobne). Czy nie ma problemów z jej szybkością lub uruchomieniem?
Miałem kiedyś kompa (stacjonarnego) ze zintegrowaną kartą chyba na 845 i FB w rozdzielczości 1024x768 chodziło strasznie wolno.
Ja miałem LG GS50 całego na Intelu i chodził nawet spoko pod Debianem.
pekape i co kupiłes ?? Bo teraz ja mam dylemat i jaklos jestem przekonany na ta Toshiba L20-183. Jesli kupiłes to czy mogłbys sie podzielic spostrzezeniami na temat zakupionego laptopika?
btw: Niezgadzam z Biexi, sam mam ibm`a, i to dosyc starego, a hula bezproblemowo, bateria trzyma, dysk bez badow, winxp dziala plynnie i stabilnie, jest naprawde bardzo spoko, no i obudowa tez w super stanie. Widzialem pare nowszych ibmow i wlasciciele tez byli bardzo zadowoleni, zatem moj nastepny notebook to bedzie ibm wlasnie :)
btw: ale napewno, takie zabawki jak acer aristo czy asus i w ogole na 'a' to sa kiepsciutkie, od baterii do wyswietlacza :|
pzdr C.
Przez chwilową awarie fundiszową nie kupiłem ale do połowy ;lipaca kupuje na 100%