Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
http://wengo.com/index.php/mp_download_wp_lin
są paczki pod debiana z tego co czytałem mają być darmowe rozmowy z tel stacjonarnymi bez limitów ilościowych ale rozmowa do 2 minut/połączenie
czyzby skype szedł w odstawke :>
i co z tego że takie fajne i se mozna podzwonić jak jakość łącz w naszym kraju... no comment (dostaje białej) a zwłaszcza transfery, które nie pozwalaja nawet na jakotaką konwersacje :| Krew sie gotuje.
Kiedyś to mialem i było ostro niedopracowane i jak teraz sprawdzam dalej tak jest. Ciągłe zawiasy itp.
Kiedys rowniez byla promocja i za zarejestrowanie sie otrzymywalo sie iles euro, pisalem to o tym tu na forum.
Teraz jak sprawdzilem smsy dochodzą ekspresowo.
Rumi jak to z tymi 2 minutami ma być mogłbyś mi przyblizyc to w jezyku polskim? :)
To chyba nie realne zeby tak bylo na stale moze jakas promocja z haczykami?
ten haczyk to te 2 min połączenai arta jak znajde to wedytuje :)
Ja to miałem, i jak dla mnie co zapowiada się całkiem interesująco. Porównacjie Skype dla Linux i Wengo dla Linux. Wengo jak na tak wczesną wersje funkcjonalnie przewyższa Skajpa. Wengo ma rozmowy video, Skype nie. Skype za to ma tysiącie userów, a Wengo setki i to głównie z Francji. Jedyne co mi sie nie pdoba w Wengo to, że ma do du** wyszukiwarkę. To są reflekcjie po kilku godzinach na Wengo i paru latach na Skype.
Heheh czyli do polski za free se nie podzwonimy :/
Edit:
Chociaz to artykuł z 30 maja wiec jutro juz bedzie przyszly miesiac
Probowalem przez to rozmawiac i moje wrazenia są średnie :]
Slychac tylko jakieś piski.
Jak tam u Was to wygląda?
Informuje ze mozna dzwonić za free na stacjonarne :]
Ja zapodalem wersje 2.0 beta tam dzwiek śmiga w miare dobrze.