Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Użytkownik

Postawiłem wczoraj forum na punBB. Wczoraj ładnie działało. Dzisiaj jeżeli jestem zalogowany to nie mogę wejść do żadnego wątku... O, już nawet nie mogę się zalogować. Po prostu:
Sorry! The page could not be loaded. This is probably a temporary error. Just refresh the page and retry. If problem continues, please check back in 5-10 minutes.
Coś nie mam szczęścia do tych skryptów forum.
___
Logowanie już zaczęło działać. Ponownie wrzuciłem na serwer viewtopic.php, ale nic to nie dało.

Podobno człowiek...;)

PunBB to zabytek, spróbuj FluxBB, ten ma aktualne wsparcie.
Tutaj też się szykuje "Wielka Aktualizacja Forum"...
Użytkownik

Zaktualizowałem do FluxBB, nadal nie działa. To wygląda jakby był problem z bazą, bo jakby problem był ze skryptem to po nadpisaniu chyba by działało. Ta sama baza jest używana w sumie przez 3 strony, tylko z różnymi prefixami. Najpierw postawiłem tam MediaWiki, potem to forum na PunBB (teraz FluxBB) i do tego momentu działało wszystko. To co do forum ma prefix forum_ a co do wiki ma wiki_. Na koniec jeszcze chciałem postawić na tej bazie drugie forum, tylko do odczytu. Zaimportowałem bazę (wpisy w tej bazie, którą importowałem nie miały prefixów) i od tego momentu na tym pierwszym forum pojawiły się problemy.
Ostatnio edytowany przez ghost25 (2016-06-28 12:46:37)