Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Miałem dziś taką sytuację, że wchodząc na DUG otrzymałem komunikat, że jestem zbanowany i powodem tego jest spam. Gdy odwiedziłem forum z innej przeglądarki, na której nie jestem domyślnie zalogowany, też miałem to samo. Czy ktoś tak tutaj miał? Serio miałem tego bana, czy to jakiś błąd?
Obstawiam, że przypadkowo trafiłeś na zbanowane IP.
Damien napisał(-a):
Miałem dziś taką sytuację, że wchodząc na DUG otrzymałem komunikat, że jestem zbanowany i powodem tego jest spam. Gdy odwiedziłem forum z innej przeglądarki, na której nie jestem domyślnie zalogowany, też miałem to samo. Czy ktoś tak tutaj miał? Serio miałem tego bana, czy to jakiś błąd?
Pochwal się jakie masz łącze.
ja miałem bana 10 lat i niewiem kto za to odpowiada ...a jestem prezydentem debiana na Polskę więc niebylejaka ze mnie persona ...dodatkowo jestem prezesem polskiego ruchu narkomanów 84 i guru polskiego kościoła schizofreników 84 pochodzę z rodu Saternusów (spolszczonych Saturninów ) - najwyższa rzymska arystkokracja - największy patrycjat od Saturna z czasów sprzed Atlantydy od Arkadii --złotego wieku ludzkości
Ostatnio edytowany przez MilczarskiVon (2019-06-28 17:02:53)