Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
1GB DDR2 667Mhz (ddr2 wynika z szybkości pamięci bo konkretnie jakoś nie widzę info), możesz do drugiego slotu włożyć podobną kość, być może zadziała dual dzięki czemu wydajność wzrośnie o te kilka-naście . Na allegro do kupienia za 20zł + przesyłka?
Tak w ogóle to łatwiej/szybciej było by spisać z płyty nazwę i wrzucić w googla xd
Ostatnio edytowany przez raven18 (2015-05-22 18:37:53)
Witam serdecznie. BlackEvo, czy w nawiązaniu do Twojego postu, w którym pytałeś: "(...) dokładnie interesuje mnie jakie masz DDR'y. Podaj wynik polecenia które pokazał morfik", wynik wspomnianego polecenia, który zamieściłem w późniejszej wiadomości, jest dla Ciebie wystarczający? Wiesz już wszystko, czego chciałeś mieć świadomość? Przepraszam, że odpisuję dopiero po tak długim czasie, ale mówiąc szczerze, czekałem na Twoją odpowiedź :- )
Niemniej, dziękuję Ci raven18 za informacje. Tak, wiem że jest wolny slot. Nawet BlackEvo był tak miły, że zaproponował mi, w sumie za friko pamięć RAM za, co jestem mu dozgonnie wdzięczny :- ) Myślę również, że AdamMac ma rację pisząc o Mate w kontekście posiadania "tego czegoś.
Pozdrawiam.