Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Nie sądzę żeby instalacja tego panelu aż taki bajzel zrobiła. Sam nic nie grzebałeś z dpkg? Ewentualnie masz jakieś pomysły w jakich okolicznościach został podmieniony?
Nic poza instalacją tego nie robiłem
To ja bym chyba zaorał ten system. Sam dpkg można przeinstalować na ten z Wheezy'ego, ale skoro takie cuda w tym systemie, to nie wiadomo co jeszcze tam siedzi.
Chcesz prowadzić hosting a prostych rzeczy nie potrafisz zrobić. Strasznie ciężko to widzę z takim poziomem twojej wiedzy by to działało bezbłędnie.
Lepiej się nie wykpić. To nie są proste rzeczy.
Yampress napisał(-a):
Chcesz prowadzić hosting a prostych rzeczy nie potrafisz zrobić. Strasznie ciężko to widzę z takim poziomem twojej wiedzy by to działało bezbłędnie.
Lepiej się nie wykpić. To nie są proste rzeczy.
Przesadzasz, 97% "megaproadminów", których widuję w necie i na żywo ma takie albo i mniejsze pojęcie o systemach Linux....
Ostatnio edytowany przez Jacekalex (2015-04-04 20:58:40)
Rozumiem że nikt nie jest w stanie pomóc ?
A czytałeś mojego posta? Prawdopodobnie dałoby się to doprowadzić do stanu w którym można instalować pakiety. Jednak osobiście dałbym sobie spokój z tym systemem, ponieważ nie wiadomo co tam jeszcze może być namieszane, a nikt nie będzie przecież każdego pliku w systemie sprawdzał.
bojawiem55 napisał(-a):
Rozumiem że nikt nie jest w stanie pomóc ?
Reinstaluj system.
Zrobiłeś taki śmietnik, że aby to ktoś naprawił to zajmie to mu mnóstwo czasu. I musiałby sam usiąść za sterami komputera. Bo tak przez forum to ciężko i długo.
To nie kwestia czasu, tylko tego że na tym systemie nie będzie można polegać.