Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: 1
Cześć
Thinkpad W500
Wheezy, xfce
3.2.0-4-amd64
Po weekendowej aktualizacji uśpiony komputer nie wybudza się. Włącza się, ale kontrolka uśpienia wciąż świeci i dodatkowo miga kontrolka hdd (tak jakby coś ładował), kontrolka 'działania' nie zapala się. Po ok 5s załącza się wentylator i dmucha ciepłym czyli procesor jest obciążony, ekran ciemny, brak reakcji na klawisze itd. Trzeba całkiem wyłączyć i załadować sys. od nowa.
Te same objawy są na obu kartach graficznych Intel lub ATI.
Gdy przywrócę kopię zapasowa z przed aktualizacji wszystko wraca do normy. Ponowna aktualizacja i objawy wracają. Ma tak ktoś? :)
Pozdrawiam
Mirek
Cześć,
Mam to samo...
Wydanie 7.8 (wheezy) 64-bitowe
Jądro systemu Linux 3.2.0-4-amd64
GNOME 3.4.2
Intel® Celeron(R) CPU 1005M @ 1.90GHz × 2
Nie wiem kompletnie co to może być...
mati75 bravo!
a ja jeszcze taki bezczelny byłem, że ostatnio wpisałem do CV 'umiejętność korzystania z zasobów internetu'
Co jest dziwne w tym przypadku, ze w dystrybucji, ktora jest traktowana jako << stable >> zdarzaja sie bug'i
darius napisał(-a):
Co jest dziwne w tym przypadku, ze w dystrybucji, ktora jest traktowana jako << stable >> zdarzaja sie bug'i
changelog napisał(-a):
linux (3.2.65-1) wheezy; urgency=medium
* New upstream stable update:
To jest chyba wystarczająca odpowiedź.
Strony: 1