Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
@Aniołek
Zamiast się śmiać aż do łez, to może jakiś poradnik napisz, z punktu widzenia aniołków, co ma zrobić nieśmiały prawiczek, żeby nie tracić nadziei, i nie sprzedawać potem 20 letnich Unimilów "kolekcjonerskich". :D
Kolekcjonować to można co najwyżej zużyte, jak ktoś lubi, tylko że to cholernie niehigieniczne byłoby.
Trin napisał(-a):
Nie...u mnie atak śmiechu objawia się płaczem. (...)
Na otarcie łezek:
;)
Jacekalex napisał(-a):
@Aniołek
Zamiast się śmiać aż do łez, to może jakiś poradnik napisz, z punktu widzenia aniołków, co ma zrobić nieśmiały prawiczek, żeby nie tracić nadziei...
Panie, ja się na tych sprawach nie znam, nawet nie wiem o czym Ty do mnie piszesz - jestem programist(k)ą :D
Ostatnio edytowany przez Trin (2015-01-11 17:19:39)
Trin napisał(-a):
Panie, ja się na tych sprawach nie znam, nawet nie wiem o czym Ty do mnie piszesz - jestem programist(k)ą :D
Ech a tak niewiele brakuje Ci żeby zostać kobietą idealną, na komputerach się znasz wystarczy teraz spożywać alkohol i udzielać innym pomocnej ręki :p ;)
Ogłaszam, że aukcja się zakończyła. Licytowały 3 osoby. Cena końcowa 6 zł.
marcus91 napisał(-a):
(...) kobietą idealną, (...)
Kobiety idealne nie istnieją :-P
//edit: usunałem jedynie link do mojej strony której nie mam czasu rozwijać i czekam tylko na jej samoczynny upadek...
Ostatnio edytowany przez neo86 (2015-11-04 23:17:16)