Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Universal Simlock Remover - to jest darmowy - już Ci ściągam :)
No pisze że ściągnąłem, nagram i wyśle.
Szczegóły na PM :)
powiem wam ze sciaganie simlocka samemu jest dosc ryzykowne... jak ktos sie nie zna moze telefon tylko skopac.... chcialem kiedys sam sobie sciagnac ale kumpel mi skutecznie odradzil....
ja zdejmowałem w siemensach x25, x35, fakt jest to ryzykowne, ale każdy nawet już z pozoru martwy telefon można odratować. Sprzętu nie da się uszkodzić a reszta to tylko soft. Jedyne o czym należy pamiętać to zaczynać taką zabawę przy baterii naładowanej na "full"
Witam, czy zna ktos może adres strony gdzie od podstaw sa wyjasnione zasady działania telefonów komrókowych tzn: jakich jezyków sie uzywa przy pisaniu softu, mozliwosci softu i hardware telefonów itp. Szukalem troche na pieknej stronce google.pl ale jedyne co znalazlem to kody do telefonów i milion stron z dzownkami i zdjeciami telefonów, a mało konkretów. Jakby ktos posiadał takie stronki to prosze o PMa lub napisanie w tym temacie, albo chociaz o wymjienienie jakis słów kuczowych według których łatwiej mi będzie googlować.
z góry ThX i pozdrawiam !
siemensinfo.pl
club-nokia.pl
club-se.pl
techtronic.pl
infonokia.pl
jak sie chce to sie poszuka :)
do tego jeszcze po angielsku http://www.mobile-review.com/review-en.shtml, testy telefonow ;)
Dzieki za linki. Ja nie mogłem nic na google znaleźć oprcz dzownków i sklepów z telefonami.