Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Wygląda na to, że bazie danych "się czknęło" i pewne konta (na razie stwierdzono dwa przypadki) w tajemniczych okolicznościach zniknęły. Skutkiem tego ukryły się "bezpańskie" posty (są niewidoczne podczas przeglądania, ale fizycznie w bazie istnieją).
Jak ktoś nie może się zalogować na forum i nie widzi nigdzie popełnionych przez niego postów (ale jakieś posty miał! usuwanie martwych dusz nie jest związane z tym przypadkiem), to proszę o kontakt. Konto zostanie założone na nowo i przypisane zostanie stare id, dzięki czemu posty powrócą.
A moje konto nie mogłoby tak magicznym sposobem zniknąć?
Pavlo950 napisał(-a):
A po co?
Czasem myślę, że byłoby prościej.
Trin: Tobie konta nie można usunąć ;)
ethanak napisał(-a):
@azhag: to w mysql-u (bo chyba na tym forum stoi) nie można odzyskać pojedynczego rekordu z backupa choćby po to, aby nowego hasła nie generować?
Pewnie można, ale przespałem wszystkie 2 wykłady o MySQL na weekendowym kursie administracji forów. Co nadal prawdopodobnie oznacza, że o bazie wiem więcej niż nasz wspólny kolega, ale jednak ociupinę za mało.
azhag napisał(-a):
Nawet jeśli kiedyś o to poproszę?
Trin napisał(-a):
azhag napisał(-a):
Musisz cierpieć :P
Bodzio napisał(-a):
Trin napisał(-a):
azhag napisał(-a):
Musisz cierpieć :P
Witam,
Może wtedy krew się poleje z tego powodu.
Pozdrawiam,
Towarzysz Torrentow.
To akurat stara bolączka, efekt jednego ze sposobów przenoszenia postów. Ignoruj to.