Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: ◀ 1 … 8 9 10 11 12 … 15 ▶
a te synfonei to PL mash :>
probowalem wrzucic to na ftp do /upload (mozna bylo przez 2 dni to zauwazyc ;) ) ale zrezygnowalem ze wzgledu na wolny transfer i brak resume (?)
materialy do hakin9a od numeru 01 do 04 z 2005 roku
wiecej w nfo
http://bn5.info/hakin9/
niech ktos kto ma dostep do ftp przez rj45 to przerzuci ;)
jumanji zamowiles juz (2/2006)
jumanij jak sie pojawisz zamow odrazu i 3/2006
dobra krotka pilka, Jumanji jak nie masz czasu to sie zrzeknij tej funkji, bo ostatni nuemr juz dwatygodnei zamawiasz, proponuje wyznacz nowa osobe do zarzadzania gotowka i kupowanie hakin9...
rogos, jumanji już zamówił. Czeka aż "pani od hackinga" łaskawie mu przyśle PDF-a.
Przynajmniej tak się tłumaczył na ircu :P.
Przepraszam Wszystkich bardzo: :) ale odpiero dzis moglem wplacic jumangiemu 10 zl na hakin9 :) Sorry ze tak wyszlo, ale mialem ostatnio straszny mlyn i zamieszanie z praca, tak ze przez jakis czas bylem nieco "obok" spraw na forum DUG :) Mam nadzieje pieniadze szybciutko sie pojawia na Twoim koncie jum :)
Pozdrawiam
Ja tez przepraszam...bo dopiero wczoraj przelalem kaske...ale mam nadzieje
,ze zostanie zaksiegowana;]
juz wsyzstko jest, wysylam wam namiary na konto :D
czyli zostałem zwolniony z obowiązku (zaszczytu :P) wysyłania namiarów?
hehehe, temat tak stary ze myslalem ze zapomniales i juz tu nie zagladasz...
dzis jest twoj szczesliwy dzien, wyreczylem cie z tej ciezkiej pracy :)
dzieki za zainteresowanie ;)
szacuneczek
nie no to ja (my) dzieki :) za to ze Ktos sie podjal i prowadzi cos w interesie publicznym ... :)
Pozdrawiam
Serdecznie
bardzo slaba jakosc ale jak za free moze byc...
bardzo slaba jakosc ale jak za free moze byc...
Kase zaoszczedzimy na wiecej numerow :-)
no wlasnie nie wiem, czy wszsytkim bedzie odpowiadac, ja np drukuje hakiny i te od jumajego sa duzo lepsze :/
No poczesci masz racje, ja drukuje niektore artykuly i to nie ze wszystkich numerow dlatego mi to obojetne byle by dalo sie odczytac. W kazdym razie ten numer czeka na serwie, a ten lepszy jakosciowo zawsze mozna zamowic :-)
Sluchajcie - a moze cos takiego sie przyda - zeby ew odciazyc nasz serwerek ftp :) moge zaproponowac miejsce u siebie w pracy na mirror - lacze to 1,5-2 Mbitowy Crowley (w kazda strone rzecz jasna). Rzeczywiste transfery 900 MB w ok 40 min. Nie wiem czy takie cos sie przyda ?
Pozdrawiam
jest pare pdf-ów z cisco na serwerku
wrzuciłem do uploadu:
- Po prostu Unix
- Linux - księga eksperta
Bardzo fajnie :)
p.s.
"Po prostu UNIX":
"Terminologia i polecenia systemu UNIX, sa zazwyczaj krotkie, niejasne i czesto zabawnie wygladaja."
a Kenneth Tompson o swoim grepie mowil, ze to sie rozumie samo przez sie: grep = global regular expression print ;)
a Kenneth Tompson o swoim grepie mowil, ze to sie rozumie samo przez sie: grep = global regular expression print ;)
LOL - to praiwe tak jak wine Wine Is Not an Emulator :)
Pozdawiam
jest hakin 20063, mamy juz taki lewy ale mi jego jaskoc nnie za bardzo odpowiada, kupujemy nowy??
Strony: ◀ 1 … 8 9 10 11 12 … 15 ▶