Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Hej mam pytanie, która aplikacja jest najlepsza do ściągnia? Przyznam szczerze że korzystałem z amule i azerusa i azerus jest super, ale pytam was jako ekspertów :D czy są jakieś lepsze i jeśli są to dlaczego aplikacje niż Azerus do zasysania przez torrnety ?
pozdrawiam
valknut jest dobry (odpowiednik DC++ z windy) - jest jeden warunek, im więcej udostępniasz, to się na lepsze huby dostaniesz. Jest sumowanie plików od kilku userów dzięki czemu możesz mieć transfer na full.
Bodzio z tym transferem od kilku userów to trzeba samodzielnie ustawić sciaganie od danego usera czy też automat wyszuka gdzie jeszcze taki plik siedzi i zacznie go zasysać?
ustawiasz opcję multi download, jest jeszcze opcje single i ask.
Wyszukujesz plik przez "search for clones" i dodajesz do ściągania wszystkie z wolnymi slotami. Bajer - film na neo 512 w 3,5 godziny
Dobrze wiedizec dziex:)
a jakiś program do ściaganai typu flashget getright żeby nei ściągać wbudowanym w przeglądarke
a jakiś program do ściaganai typu flashget getright żeby nei ściągać wbudowanym w przeglądarke
Jest wtyczka do firefoxa nazywa się "DownThemAll!". Całkiem niezła jest.
prozgui
Coś na kształt flashgeta to aria, d4x.
cos na ksztalt flashgeta to wbudowany w kde kget
a co do torrentow to konsolowy rtorrent ;)
azureus jak pamietam i pod linuxem i pod windowsem marnie mi ciagnal i duzo ramu zajmowal
szukalem pod linuxa odpowiednika bitspirita (wine go uruchomil ale nie o to chodzilo ;) ) poniewaz ten klient szybko znajdowal zrodla, szybko sciagal, i malo zajmowal w pamieci... znalazlem rtorrent wszystko robi szybciej niz bitspirit a w pamieci pare kilo (zalezy ile torrentow zaladujesz)
dziala mi na moim routerze na screenie, lacze sie do niego przez ssh ale lokalnie tez mozesz
[URL=http://img146.imageshack.us/my.php?image=screen68tx.jpg][/URL]